Az a baj Nando, hogy nem érted Barry miért annyit emelt amennyit és hogy Eastgate miért csak callolt, így meg lényegében csak vagdalkozol.
A jó játéknak és a varianciának semmi köze egymáshoz, 5 óra alatt nem 1k hand megy le, hanem 100, de szerencsére olyan leosztások voltak, amikből tisztán látszik, hogy mennyire átlag fölötti a tehetsége és a tudása. Hiába kapott jó lapokat, a világon nincs még egy ember, aki ennyit nyert volna Ziigmund top pár 3-as kickere ellen (80bb!) és aki azzal a QT-vel non sd hoz 100bb-t úgy, hogy két jobb lapot is eldobat, aztán még sidebetel is, hogy Eastgate-nél 2-es volt. Mi ez szerinted, szerencse?
oké', meggyőztél, a QT move zseniális volt. jelen esetben én vagyok az idióta.
remélem mindenki boldog.
(HSP forgatás alatt több tízezer leosztást játszott durrr?)
Szerinted nem lenne annál az asztalnál nyerő hosszútávon? :(
Az a baj Nando, hogy nem érted Barry miért annyit emelt amennyit és hogy Eastgate miért csak callolt, így meg lényegében csak vagdalkozol.
A jó játéknak és a varianciának semmi köze egymáshoz, 5 óra alatt nem 1k hand megy le, hanem 100, de szerencsére olyan leosztások voltak, amikből tisztán látszik, hogy mennyire átlag fölötti a tehetsége és a tudása. Hiába kapott jó lapokat, a világon nincs még egy ember, aki ennyit nyert volna Ziigmund top pár 3-as kickere ellen (80bb!) és aki azzal a QT-vel non sd hoz 100bb-t úgy, hogy két jobb lapot is eldobat, aztán még sidebetel is, hogy Eastgate-nél 2-es volt. Mi ez szerinted, szerencse?
Tudod Romsy az a gond, ha bárki betesz ide egy ilyen handet, te elsők között alázod meg a szerencsétlent.
Melyik szerencsétlent aláztam meg és mivel? Szerintem inkább segíteni szoktam.
Durván best of, hogy először beszélsz reversed implied oddsról (tehát valszeg tudod mi az) aztán meg megkérded miért nem jó potot emelni AA-val T22-n.
Eddig még nem volt időm megnézni, de most már felcsigáztatok. :)
Érdekes szokott lenni a stílusod, ahogyan most is az.
Igen, Romsy-nak egy picit más a stílusa, de ezt vagy elfogadod vagy átugrod a hozzászólásait.
sztem ha eltérő valakinek a véleménye, azért még nem kell egymást sértegetni.
Szerintem nando annak idejen itt benne volt a topx-ben HM témában 8 mostanabán nem nagyon olvastam hsz-eit shol), viszont Romsy hsz-ait HH témákban én segítőkésznek találtam. Már csak azért is mert köztudottan nem NL25/50/100 téten játszik, s mégis elmondja a véleményét az ilyen partykról is.