Póker Fórum Archívum > Élő póker > II. Országos Póker-Csapatbajnokság

Remiel
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 24. 8:49

fasza.... na mind1, majd legközelebb

buktar
2008. ápr. 24. 8:57

Nos, van egy nagyon rossz hírem.

A sorsoláson egyik csapatunk sem jutott be, így azt kell, hogy mondjam, hogy a versenyen nem tudunk részt venni. A szervezők oldala szerint 317 csapat jelentkezett és csak 216-nak tudnak helyet biztosítani.

Sajnálom :(

Bad beat! :(

dzsairosz
Válasz buktar kommentjére
2008. ápr. 24. 9:13

Bad beat! :(

Ilyen jó kis egy outos...
Azért a szervezők valami jelképes buy-innel szűkíthették volna a jelentkezők számát, inkább mint sorsolással. Egy freerollra mindig többen jelentkeznek mint amit a hely elbír.

buktar
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. ápr. 24. 9:20

Ezek szerint pl. a címvédő csapatot is simán kihagyhatták!

Ha már free, akkor talán a nevezési sorrendet kellett volna figyelembe venni.

Remiel
2008. ápr. 24. 9:33

engem vigasztal a tudat, ha már a szervezés nem gördülékeny, a lebonyolítás se lesz az... végül is itthon vagyunk, nem lepődöm meg :D

bojanika
2008. ápr. 24. 9:38

Ezek szerint pl. a címvédő csapatot is simán kihagyhatták!

Ha már free, akkor talán a nevezési sorrendet kellett volna figyelembe venni.

Azért ne gondoljátok, hogy nem volt irányítás ebben a sorsolásban.

És azt is aggályosnak tartom, hogy van olyan csapat, aminek elfogadták a nevezését annak ellenére, hogy nem teljesítette (nem teljesíthette) a szükséges - szervezők által előírt - feltételeket.

S mielőtt vki azt gondolná, hogy csak az indulat beszél belőlem, gondolkodjon el rajta mindenki, hogy lehet, hogy egy pókersite csapata bent van a versenyben, akiknek nincs meg a csapatnévsoruk, hiszen csak ma lesz a válogató versenyük. Azt sem gondolom, hogy egy ilyen site meghirdetne egy ilyen válogató versenyt a biztos indulás ígérete nélkül.

Mindig lesznek egyenlőbbek.

Azt sem értem, hogy miért nem lehet egy sablon emailben értesíteni a csapatokat. Van még egyéb problémám is a szervezéssel, de ez legyen a szervezők és azon "szerencsés" csapatok problémája, akiket ez érint.

Polacheck
Válasz bojanika kommentjére
2008. ápr. 24. 9:45

És azt is aggályosnak tartom, hogy van olyan csapat, aminek elfogadták a nevezését annak ellenére, hogy nem teljesítette (nem teljesíthette) a szükséges - szervezők által előírt - feltételeket.

S mielőtt vki azt gondolná, hogy csak az indulat beszél belőlem, gondolkodjon el rajta mindenki, hogy lehet, hogy egy pókersite csapata bent van a versenyben, akiknek nincs meg a csapatnévsoruk, hiszen csak ma lesz a válogató versenyük. Azt sem gondolom, hogy egy ilyen site meghirdetne egy ilyen válogató versenyt a biztos indulás ígérete nélkül.

Azt sem értem, hogy miért nem lehet egy sablon emailben értesíteni a csapatokat. Van még egyéb problémám is a szervezéssel, de ez legyen a szervezők és azon "szerencsés" csapatok problémája, akiket ez érint.

Akkor nem csak én húztam fel magam...
:mad:

buktar
2008. ápr. 24. 9:46

A Sámson egyébként jófej, nem akarom bántani. (Mondjuk tök idegenekkel el sem indulnék.)

Talán nekünk is lobby -zni kellett volna az ügy érdekében. Ez a magyar valóság!

dzsairosz
2008. ápr. 24. 9:54

Na ez tényleg érdekes lenne, ha a Best Pokeresek nagy csinnadrattával megszervezik a csapatukat, közben meg be sem sorsolják őket a versenybe. Úgy látszik már komoly háttérlobbi megy a magyar pokertársadalomban is.
Pedig nem valami hűű de komoly versenyről van szó, mindössze egy freeroll.

chubbyhun
2008. ápr. 24. 10:13

badbeat :(

Élő ügyfélszolgálat