dzsairosz
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 23. 9:02
Hogyhogy nem vagyunk meg? Hol vagytok az eredetileg jelentkezett Skiboy, Lederman? Nem jeleztetek vissza? Illetve, ha jól látom a Bojanika csapatban egyel többen vannak, akinek jó az időpont az csatlakozzon. Valahogy csak megoldjuk.
Polacheck
Válasz dzsairosz kommentjére
2008. ápr. 23. 9:04
Hogyhogy nem vagyunk meg? Hol vagytok az eredetileg jelentkezett Skiboy, Lederman? Nem jeleztetek vissza? Illetve, ha jól látom a Bojanika csapatban egyel többen vannak, akinek jó az időpont az csatlakozzon. Valahogy csak megoldjuk.
Megleszünk úgy néz ki. Elvileg két ember is 90%-ra mondta, mindkettő még délelőtt visszajelez. Most intézem a jelentkezést a már meglévő embereknél, úgyhogy mindenki számíthat egy telefonhívásra, mert a mailcímeket nem kaptam meg.
Polacheck
2008. ápr. 23. 9:24
Update:
7 embert már beregisztráltam, Remielt ha sikerül elérnem, akkor őt is beregisztrálom (kellene a mailcímed). Chubbyhun és Remiel pedig délig jelentkeznek 1-1 emberrel, tehát úgy néz ki, hogy megleszünk. Írok amint van valami fejlemény.
A csapatnév nagyon trükkösen: "Akadémia II. Budapest" lett.
Polacheck
2008. ápr. 23. 10:14
Update:
Még egy helyünk van, de elvileg chubbyhun haverja ezt be is tölti. A többieket be is regisztráltam már.
Littlemage
2008. ápr. 23. 11:13
A csapatnév nagyon trükkösen: "Akadémia II. Budapest" lett.
:D Királyság. Én szorítok mind2 csapatnak!
chubbyhun
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 23. 11:24
Küldöm a barátom adatait :)
Polacheck
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 23. 11:33
Jelentem a csapat összeállt!
Hamarosan megy egy köremail mindenkinek.
Mindenkit beneveztem, minden rendben!
Polacheck
bojanika
2008. ápr. 23. 11:34
A csapatot teljes egészében beneveztem, s minden okés.
ggabor1976
Válasz bojanika kommentjére
2008. ápr. 23. 11:43
Sok szerencsét mindkét csapatnak! Nem mertem pattogni, nem biztos hogy ráérek, meg a színvonalban is lehet, hogy nagyon lefelé húztam volna :D
bojanika
Válasz ggabor1976 kommentjére
2008. ápr. 23. 11:53
Sok szerencsét mindkét csapatnak! Nem mertem pattogni, nem biztos hogy ráérek, meg a színvonalban is lehet, hogy nagyon lefelé húztam volna :D
Ha vkit még érdekel a verenyen való indulás lehetősége, íme egy promóció a BestPoker.com-tól:
"Hello Best Pókeresek!
2008. május 1-től kezdődően Budapesten, az Aréna Plázában kerül megrendezésre a II. Országos Poker-Csapatbajnokság, amin több mint 110 csapat, és 2200 pókerjátékos vesz részt!
A Bestpoker.com ezen a versenyen elindítja saját csapatát, melynek kapitánya a kiváló pókerjátékos, és legendás rapper, OJ Sámson lesz!
Amennyiben a csapatunk tagja akarsz lenni, és a Bestpoker színeiben szeretnél versenyezni komplett „BestTeam” szerelésben (póló+sapka), akkor nem kell mást tenned, mint elindulni a
2008. április 24-én este, 20.00-kor induló INGYENES versenyünkön, melynek jelszava: „teambest”.
Itt egy kis zsebpénzt is nyerhetsz a csapattagság mellé, hisz 100 USD freeroll versenyről van szó! Innen sorrendben a legjobb 8 játékos kerül be a Bestpoker csapatába, akikkel másnap telefonon egyeztetjük a versenyen való részvétel feltételeit a Bestpoker színeiben és az ehhez szükséges ruhaméretet.
Amennyiben az 1-8. helyezett közül valaki nem kíván a csapat tagja lenni, akkor minden esetben a versenyben következő helyezést elérő játékost keressük meg!
Légy a csapatunk tagja, ne feledd: A NÉV MINDENT ELÁRUL!
Bestpoker.com"