Póker Fórum Archívum > Élő póker > II. Országos Póker-Csapatbajnokság

Polacheck
Válasz bojanika kommentjére
2008. ápr. 23. 11:54

Akadémiás sapkák nincsenek? Szerintem mindkét csapat szívesen indulna ilyenben :D

bojanika
2008. ápr. 23. 11:54

Valamint, ha vki szeretne csatlakozni hozzánk - egyelőre, mint tartalék játékos -, az nyugodtan küldje még a mai nap priviben a nevét, születési dátumát, lakhelyét és íméljét.

bojanika
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 23. 11:56

Akadémiás sapkák nincsenek? Szerintem mindkét csapat szívesen indulna ilyenben :D

A szombati fórumtalálkozó remek lehetőség lesz arra, hogy egyeztessünk és a lehetőségekhez mérten tökéletesen felkészüljünk a megmérettetésre.

:)

Örülök, hogy végül összejött a POLACHECK-team is!!! ;)

buktar
2008. ápr. 23. 11:58

A csapatot teljes egészében beneveztem, s minden okés.

Köszi!

Ha jól értem s'n'go lebonyolítású lesz, és az első három csapat jut tovább az elődöntőbe. Stratégiai megbeszélést tarthatnánk előtte.

medgypeti
Válasz buktar kommentjére
2008. ápr. 23. 12:03

Jah akadémiás sapka vagy póló jól mutatna!:)

Polacheck
2008. ápr. 23. 12:07

A szombati fórumtalálkozó remek lehetőség lesz arra, hogy egyeztessünk és a lehetőségekhez mérten tökéletesen felkészüljünk a megmérettetésre.

Sajnos szombaton nem tudok elmenni, pedig nagyon szerettem volna. Talán 1-2 órára megpróbálok beugrani, de még ez sem biztos, de szervezem.

A sapkákkal, pólókkal kapcsolatban írok egy mailt az akadémiásoknak. Szerintem nekik sem lenne rossz reklám, és biztos vagyok benne, hogy mindenki örülne a csapatokból a dolognak.

Utánanéztem, nem is nagy összeg, itt például egész korrekt áron csinálnak ilyesmit, a megmaradt dolgokat pedig biztos vagyok benne, hogy pikkpakk el tudnák adni.

ggabor1976
2008. ápr. 23. 12:48

Köszi, én is megkaptam. Sajnos nem érek rá akkor (sem)...

Polacheck
Válasz ggabor1976 kommentjére
2008. ápr. 23. 13:44

Szombaton mégis lesz időm beugrani a találkozó első 1-2 órájára, így a csapatomból aki ott lesz, azokkal egyeztetünk majd. Gyertek el minél többen.

Polacheck
2008. ápr. 23. 18:56

Lederman személyében van egy tartalékosunk, így ha valakinek halaszthatatlan betegsége lenne (orvosi igazolást nálam kell bemutatni), akkor sem dől össze a ház.

Polacheck
2008. ápr. 24. 8:39

Nos, van egy nagyon rossz hírem.

A sorsoláson egyik csapatunk sem jutott be, így azt kell, hogy mondjam, hogy a versenyen nem tudunk részt venni. A szervezők oldala szerint 317 csapat jelentkezett és csak 216-nak tudnak helyet biztosítani.

Sajnálom :(

Élő ügyfélszolgálat