Bojanika: coming outolj lécci :)
ha meg pont egy hely van, akkor en beugranek.
Áll még az az ajánlatom, hogy amenyiben az egyik csapat hétvégén játszik, hozom a barátnőmet.
Nos tehát a mai infók alapján így állunk:
1. Eddigi jelentkezők listája:
Kanrich
Spirited (ő még nem tud róla, de biztos jön) :D
Zoleee
Skiboy
Want2push (továbbjutás esetén nem biztos, hogy ráér...) :(
spahi
apcso
demiro
buktar
medgypeti
Remiel
Polacheck
Steve10
Chubbyhun
Eszter
Robi
Kepees
bojanika
Lol Engem úgy látom kiselejteztél. Valami rosszat tettem?:D
Nevezzük ki a két időpontot és mindenki választhat, hogy neki mikor jó. A "maradékot" pedig elosztjuk :D
Holnap kitalálom, hogy a hétvégi verseny mikor legyen és beírom ide.
de szép volt... ezt a jólakott napközist lenyomta :)
de szép volt... ezt a jólakott napközist lenyomta :)
Kedves Versenyzők! :)
Kialakult a két csapat.
A Polacheck vezette csapat névsora:
Medgypeti
Remiel
Polacheck
Steve10
Chubbyhun
Eszter
Robi
Kepees
Dzsairosz
Lederman
Eme csapatnak nevezését Polacheck intézi, de figyelem(!!!) Minden játékosnak regisztrálnia kell magát - az első bejegyzésben található a link - a verseny honlapján!
A másik csapat ügyeit magamra vállaltam, csapatunk:
Apcso
Spahi
Demiro
buktar
Want2push
Spirited
Kanrich
Zoleee
Gabi
Bakfish (Petra)
bojanika
egyelőre többen vagyunk, de sebaj. Spiritedet nem érem el, Want2push-nak meg még alakulhat úgy a programja, hogy esetleg mégsem ér rá.
Viszont ami fontos! Hamar-hamar találnunk kell egy selejtezőnapot, ami mindenkinek (na ilyen nem lesz) megfelel (legalábbis többé-kevésbé).
A legnagyobb probléma, hogy a hétköznap rendezett selejtezők 17.00-kor vagy 22.00-kor kezdődnek. A kérdés: mindenki oda tud-e érni 17.00-ra - esetleg kis késéssel (helyszín: Aréna pláza), vagy ha a csapat nagy részének ez nem opció, akkor meg tudjuk-e oldani a 22.00-ás kezdést?
A csapttársakkal eddig egyeztett infók alapján a következő időpontok esélyesek, kérlek jelezzétek (bojanika csapat) okés-e:
1. május 8. csütörtök 17.00 (ez a nap elméletileg jó Gabinak és Want2pushnak is, de a többieknek jó-e a 17.00, mert ekkor nincs 22.00)
2. május 6. kedd, 17.00 vagy 22.00 (ez esetben Gabi nem tud jönni, ekkor Petra lesz a leányzó a csapatban)
Amint megalkudtunk időpontügyileg megy a privát mindenkinek a nevezés további részéről.
Májusról van szó egyébként nem április, vagy pedig már lemaradtunk a versenyről:D
Nekem a 8-a jó inkább mindkét kezdési időpont.