Póker Fórum Archívum > Élő póker > II. Országos Póker-Csapatbajnokság

Remiel
Válasz bojanika kommentjére
2008. ápr. 22. 9:34

Zoleee-val arra jutottunk, hogy nem cifrázzuk.
Akadémia I. néven indulunk. Bár a kiírásban az szerepel, hogy kell egy városnév - más nevezett csapatokhoz hasonlóan - ezt kihagyjuk, miután sokan, sokfelől érkezünk a versenyre (bár legtöbben kövesdi kötődésűek... :) )

Még várok kicsit a nevezéssel, hogy eldőljön, mindenkinek jó-e a május 8. (csütörtök) 17.00. Egyelőre ez az időpont a nyerő...

nekem is a csütörtök 17 lenne jó, bár másik csapatban vagyok :)

ha mégsem jön össze a 2 csapat és lesz üres hely szóljatok, vagy találjunk ki valamit, mert mindenképpen szeretnék indulni

chubbyhun
Válasz Remiel kommentjére
2008. ápr. 22. 15:19

Polacheck van egy probléma, 9-e nem jó Eszteréknek, legyen 8... (9-e Pünkösd hétvége).

Zoleee
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 22. 16:13

Bojanika csapata figyelem!

Kérek szépen mindenkit, hogy privát üzenetben küldje el bojanikának az e-mail címét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát. Bojanika ma este intézi a jelentkezést!

Szóval sietős!!!

buktar
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 22. 16:29

Privi ment.

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2008. ápr. 22. 16:32

PM ment.

Polacheck
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 22. 18:12

Nos, eddig az alábbi emberek nevezéseit kaptam meg:

Steve10
Robi + Eszter
Remiel
Keepes
Medgypeti

Ezen felül barátnőmmel Anitával már 8 jelentkező van meg.

Remiel és Robi + Eszter jelezte, hogy nekik a péntek nem jó, azonban csütörtökön mi nem tudunk olyan korán elszabadulni a munkahelyről (és szerintem ez többeknél is probléma lehet).

Mi legyen? Várok még estig...

chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 22. 19:41

chubby is ment, nekem elhiheted :)

az elszabadulás nekem is gond, viszont Eszter és Robi elutazik pénteken, tehát tuti nem jó péntek... :(

Polacheck
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. ápr. 22. 19:45

chubby is ment, nekem elhiheted :)

az elszabadulás nekem is gond, viszont Eszter és Robi elutazik pénteken, tehát tuti nem jó péntek... :(

Csak Eszter és Robi adatai jöttek meg és a te telszámod, plz küldd át a többi adatodat is.

Sajnos a csütörtököt én nem tudom elintézni, így maradnunk kell a pénteknél. Esetleg Bojanikáék csapatából kellene cserélniük valakivel.

Polacheck
2008. ápr. 22. 20:47

Megjöttek Chubbyhun adatai is. Egyelőre tehát így néz ki a csapat:

Steve10
Chubbyhun
Remiel
Keepes
Medgypeti
Anita
Polacheck

Robi+Eszter plz egyeztessen Bojanikával, ha nem jó nekik a péntek, de erről kellene nekem is infó. Jelenleg nem számolok velük.
Próbálok további embereket szervezni a maradék helyekre, de a jelentkezőket is szívesen fogadjuk holnap reggelig. A jelentkezést holnap délután mindenképpen elküldöm.

dzsairosz
2008. ápr. 22. 22:58

Küldtem üzenetet.

Élő ügyfélszolgálat