Zoleee-val arra jutottunk, hogy nem cifrázzuk.
Akadémia I. néven indulunk. Bár a kiírásban az szerepel, hogy kell egy városnév - más nevezett csapatokhoz hasonlóan - ezt kihagyjuk, miután sokan, sokfelől érkezünk a versenyre (bár legtöbben kövesdi kötődésűek... :) )
Még várok kicsit a nevezéssel, hogy eldőljön, mindenkinek jó-e a május 8. (csütörtök) 17.00. Egyelőre ez az időpont a nyerő...
Polacheck van egy probléma, 9-e nem jó Eszteréknek, legyen 8... (9-e Pünkösd hétvége).
Bojanika csapata figyelem!
Kérek szépen mindenkit, hogy privát üzenetben küldje el bojanikának az e-mail címét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát. Bojanika ma este intézi a jelentkezést!
Szóval sietős!!!
Privi ment.
PM ment.
Nos, eddig az alábbi emberek nevezéseit kaptam meg:
Steve10
Robi + Eszter
Remiel
Keepes
Medgypeti
Ezen felül barátnőmmel Anitával már 8 jelentkező van meg.
Remiel és Robi + Eszter jelezte, hogy nekik a péntek nem jó, azonban csütörtökön mi nem tudunk olyan korán elszabadulni a munkahelyről (és szerintem ez többeknél is probléma lehet).
Mi legyen? Várok még estig...
chubby is ment, nekem elhiheted :)
az elszabadulás nekem is gond, viszont Eszter és Robi elutazik pénteken, tehát tuti nem jó péntek... :(
chubby is ment, nekem elhiheted :)
az elszabadulás nekem is gond, viszont Eszter és Robi elutazik pénteken, tehát tuti nem jó péntek... :(
Megjöttek Chubbyhun adatai is. Egyelőre tehát így néz ki a csapat:
Steve10
Chubbyhun
Remiel
Keepes
Medgypeti
Anita
Polacheck
Robi+Eszter plz egyeztessen Bojanikával, ha nem jó nekik a péntek, de erről kellene nekem is infó. Jelenleg nem számolok velük.
Próbálok további embereket szervezni a maradék helyekre, de a jelentkezőket is szívesen fogadjuk holnap reggelig. A jelentkezést holnap délután mindenképpen elküldöm.
Küldtem üzenetet.