Póker Fórum Archívum > Élő póker > II. Országos Póker-Csapatbajnokság

kanrich_
Válasz bojanika kommentjére
2008. ápr. 21. 16:44

Rendben van nekem.

bojanika
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 21. 16:47

Májusról van szó egyébként nem április, vagy pedig már lemaradtunk a versenyről:D
Nekem a 8-a jó inkább mindkét kezdési időpont.

:) javítva.
8-án csak 17.00-kor van selejtező. (de a neked megfelelő időpontot Polacheck kollega felé tessék címezni) :D

Polacheck
2008. ápr. 21. 20:50

Sziasztok,

Nos, abba futottunk, amitől féltem, gyakorlatilag másfél napunk van nevezni, ezért csak akkor fog ez sikerülni, ha mindenki gyorsan reagál.

A rövid időre való tekintettel az időpontot nem bocsátom szavazásra, hanem megjelölöm: május 9. (péntek) 17:00 (18. forduló)

Elvileg az alábbi emberek kerültek a csapatba:

Medgypeti
Remiel
Polacheck
Steve10
Chubbyhun
Eszter
Robi
Kepees
Dzsairosz
Lederman

Ennek ellenére bárki jelentkezhet privátban, de a fenti embereket részesítem majd előnyben. Úgy döntöttem, hogy a jelentkezést lezavarom mindenki helyett én, így a legbiztosabb, de ehhez szükség van néhány adatra.

Aki tehát jelentkezni szeretne, az a következő adatokat küldje priviben:
Név
Születési időpont
Lakhely (város)
Telefonszám

Holnap este szeretném elküldeni a nevezéseket, szóval jöhetnek a privik ezerrel. A csapat nevének kitalálásához ígérem, hogy bevetem majd minden kreativitásom, de ötletek ezen a téren is jöhetnek.

Kepees
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 21. 21:24

Remélem bizalmasan kezeled az adatokat, különben kénytelen leszek az adatvédelmi biztoshoz fordulni....;)

Ment a PM

apcso
Válasz Kepees kommentjére
2008. ápr. 21. 23:13

Sziasztok!

Nekem is jo a Máj. 8. 17:00.

Csak az a baj hogy a qva vodafone miatt nem érem el a honlapot és igy nem vagyok naprakész h most mi van.

Amugy Janika priviben küldöm az adataim.

Üdv!

Polacheck
Válasz apcso kommentjére
2008. ápr. 22. 7:35

Én eddig Medgypetitől és Kepeestől kaptam adatokat, kellene még cirka 7 ember!

buktar
2008. ápr. 22. 8:28

1. május 8. csütörtök 17.00 (ez a nap elméletileg jó Gabinak és Want2pushnak is, de a többieknek jó-e a 17.00, mert ekkor nincs 22.00)
2. május 6. kedd, 17.00 vagy 22.00 (ez esetben Gabi nem tud jönni, ekkor Petra lesz a leányzó a csapatban)

Nekem jó a 17.00, sőt inkább az a jó!

buktar
2008. ápr. 22. 8:48

3. A jelentkezést mindenkinek el kell küldenie. Tehát a kitalált csapatnév alatt egyénileg mind a (minimum) 10 játékosnak személyesen (mármint a verseny honlapján keresztül) neveznie kell (egy csapatban lehet több nevező is, mint 10 fő).

Van már csapatnevünk?

Remiel
Válasz Polacheck kommentjére
2008. ápr. 22. 9:26

Én eddig Medgypetitől és Kepeestől kaptam adatokat, kellene még cirka 7 ember!

küldtem Pm

bojanika
Válasz buktar kommentjére
2008. ápr. 22. 9:28

Van már csapatnevünk?

Zoleee-val arra jutottunk, hogy nem cifrázzuk.
Akadémia I. néven indulunk. Bár a kiírásban az szerepel, hogy kell egy városnév - más nevezett csapatokhoz hasonlóan - ezt kihagyjuk, miután sokan, sokfelől érkezünk a versenyre (bár legtöbben kövesdi kötődésűek... :) )

Még várok kicsit a nevezéssel, hogy eldőljön, mindenkinek jó-e a május 8. (csütörtök) 17.00. Egyelőre ez az időpont a nyerő...

Élő ügyfélszolgálat