Rendben van nekem.
Májusról van szó egyébként nem április, vagy pedig már lemaradtunk a versenyről:D
Nekem a 8-a jó inkább mindkét kezdési időpont.
Sziasztok,
Nos, abba futottunk, amitől féltem, gyakorlatilag másfél napunk van nevezni, ezért csak akkor fog ez sikerülni, ha mindenki gyorsan reagál.
A rövid időre való tekintettel az időpontot nem bocsátom szavazásra, hanem megjelölöm: május 9. (péntek) 17:00 (18. forduló)
Elvileg az alábbi emberek kerültek a csapatba:
Medgypeti
Remiel
Polacheck
Steve10
Chubbyhun
Eszter
Robi
Kepees
Dzsairosz
Lederman
Ennek ellenére bárki jelentkezhet privátban, de a fenti embereket részesítem majd előnyben. Úgy döntöttem, hogy a jelentkezést lezavarom mindenki helyett én, így a legbiztosabb, de ehhez szükség van néhány adatra.
Aki tehát jelentkezni szeretne, az a következő adatokat küldje priviben:
Név
Születési időpont
Lakhely (város)
Telefonszám
Holnap este szeretném elküldeni a nevezéseket, szóval jöhetnek a privik ezerrel. A csapat nevének kitalálásához ígérem, hogy bevetem majd minden kreativitásom, de ötletek ezen a téren is jöhetnek.
Remélem bizalmasan kezeled az adatokat, különben kénytelen leszek az adatvédelmi biztoshoz fordulni....;)
Ment a PM
Sziasztok!
Nekem is jo a Máj. 8. 17:00.
Csak az a baj hogy a qva vodafone miatt nem érem el a honlapot és igy nem vagyok naprakész h most mi van.
Amugy Janika priviben küldöm az adataim.
Üdv!
Én eddig Medgypetitől és Kepeestől kaptam adatokat, kellene még cirka 7 ember!
1. május 8. csütörtök 17.00 (ez a nap elméletileg jó Gabinak és Want2pushnak is, de a többieknek jó-e a 17.00, mert ekkor nincs 22.00)
2. május 6. kedd, 17.00 vagy 22.00 (ez esetben Gabi nem tud jönni, ekkor Petra lesz a leányzó a csapatban)
3. A jelentkezést mindenkinek el kell küldenie. Tehát a kitalált csapatnév alatt egyénileg mind a (minimum) 10 játékosnak személyesen (mármint a verseny honlapján keresztül) neveznie kell (egy csapatban lehet több nevező is, mint 10 fő).
Én eddig Medgypetitől és Kepeestől kaptam adatokat, kellene még cirka 7 ember!
Van már csapatnevünk?