Póker Fórum Archívum > Élő póker > Póker(akadémia?)találkozó nyár elején

Netrol
Válasz Marcow kommentjére
2016. ápr. 12. 7:17

A rókát bárhová ki lehet tenni csiga:D

RegGeri
Válasz Netrol kommentjére
2016. ápr. 12. 7:53

Szívesen elmennék egy ilyen találkozóra! Hogy valami helyszínt is javasoljak, legyen a Velencei-tónál.

Palesz76
2016. ápr. 12. 8:10

Egynapos parti esetén lehet az omszki -tó vagy valami pest környéki bányató . Lehet grillezni meg hangoskodni.
Kétnapos esetén is maradhat ez a lehetőség,csak mit szólnak az éjszakai hangoskodáshoz a halak?

alexandra411
2016. ápr. 12. 13:47

Szerintem mindenképp jobb lenne egy vízpart melletti többnapos mulatság mert nem tudjuk úgy kitalálni a helyszínt, hogy mindenkihez közel legyen, így lesz aki fél napot utazik. Akkor meg már ne egy napos legyen!

Riddler1988
Válasz iKeksz kommentjére
2016. ápr. 12. 16:31

Allergiás vagyok a pelikánokra, én a barlangot támogatnám!

Nehogy bevegyétek ezt a pelikán bullshit-et! Keksz egy troll és csak nehezére esik elhagyni a komfort zónáját! :cool:

zoltanh
2016. ápr. 12. 19:36

Omszki tó +1 , melóból oda érek 2 perc alatt :)

csiga19794
Válasz zoltanh kommentjére
2016. ápr. 12. 20:19

Omszki tó +1 , melóból oda érek 2 perc alatt :)

Miért,te vagy a tógazda? Reméljük jobb fej vagy,mint a kunadacsi,mert azzal meggyűlt a bajunk;)

iKeksz
2016. ápr. 13. 4:38

Omszki +1, meg van még a nudista része?

Netrol
2016. ápr. 13. 5:06

De jól nézne ki 15 pucér részeg csávó amint éppen pókereznek és azt elemzik kinek nagyobb az "edge"-e!! :D

MrChaotic
2016. ápr. 13. 14:06

Csókolom!
ahol olyan elvetemült dolgokat lehetne csinálni, mint pl.: pókerezés, ivászat, főzészet/evészet, vagy akármilyen odateleportálható...

Márk! Csajok és dugás nem lesz? Mert akkor nem érdekel. Vagy csak véletlenül maradt ki ez a két pont? :-O Ha vízpartot szeretnétek nekem van egy jó ötletem. Van egy magán tó, kaját piát is lehet vinni, de igény szerint lehet bográcsozni, jetskizni és flyboardozni is. Ha érdekes lehet, szóljatok.

Gyengébbek kedvéért a flyboardoról:https://www.youtube.com/watch?v=4sbomIibotQ

Élő ügyfélszolgálat