Póker Fórum Archívum > Élő póker > Póker(akadémia?)találkozó nyár elején

Nottobe
Válasz Marcow kommentjére
2016. ápr. 13. 21:17

Nekem jobban tetszene, ha ez a fesztival inkabb a pokerrol/dartsrol/egyeb ilyesmi programokrol szolna.

Marcow
2016. ápr. 13. 21:39

Úgy érted ne legyen ivás meg mulaccság, csak kőkemény sport? :)
Nem vágom, hogy lehet szavazást indítani, pedig sok cuccot meg kéne tervezni. 3 időpont legyen fix, ezekből válogassatok. Helyszínek még jöhetnek. Amik eddig felmerültek azok is jók nekem.
Legyen egy hely meg időpont, aztán nyitunk neki egy blogot és a kész tények meg számok után talán többen is csatlakoznak.

Nottobe
2016. ápr. 13. 22:09

Nekem jobban adja az olyan buli, ahol nincs fekvehanyas es merevreszegseg :) , hanem inkabb jozan okorkodes es egymas verenek szivasa megy 1-2-3 napon keresztul :D

Marcow
Válasz Nottobe kommentjére
2016. ápr. 13. 22:59

Nekem jobban adja az olyan buli, ahol nincs fekvehanyas es merevreszegseg :) , hanem inkabb jozan okorkodes es egymas verenek szivasa megy 1-2-3 napon keresztul :D

Tavaly sem volt fekvehányás, nem is feltétel a résztvevőknek! :D Folyadékbevitel az fontos, egyéni igények szerint. Ha valaki tök hülyére inná magát az sitoutra küldjük.

MrChaotic
2016. ápr. 13. 23:17

Jól hangzik ez a Dunaharaszti cucc csak drága a szállás. Nincs ott valami szimpla faház amiben nincs lift meg tűzijátékszoba?

Van a parton egy faház, de fogalmam sincs, hogy mire használják. Megkérdezem.

iKeksz
2016. ápr. 14. 0:01

Értem tehát, ha egy csaj akit hoznak és nem pókerakadémiás a regje, akkor te inkább visszadugod a ****od az etetőanyagbqa

iKeksz
2016. ápr. 14. 0:02

Felháboritó az egész

iKeksz
Válasz iKeksz kommentjére
2016. ápr. 14. 0:03

Mostantól tr fizeted a demizsont

regie
2016. ápr. 14. 1:33

En nagyon régóta szeretnek borospincében fesztiválozni

csiga19794
Válasz zoltanh kommentjére
2016. ápr. 14. 6:09

Nem. :) Na jó legyen 4, annyi alatt tuti odaérek kocsival.

Akkor a portás ezek szerint...:)

Élő ügyfélszolgálat