Póker Fórum Archívum > Élő póker > Póker(akadémia?)találkozó nyár elején

csiga19794
Válasz Marcow kommentjére
2016. ápr. 14. 6:27

Nekem belefér 2 is. Tudom, hogy nem mindenkinek. Aki volt Kunadacson az úgyis jön a 2-re is. Ez meg egy másik fesztivál, lehet más jellegű. Rendezhetünk darts versenyt, meg komolyabb pókerversenyeket vagy amire igény van. Legalább 10 főt jó lenne összelapátolni, ha jól sikerül, bővül a Kunadacsi létszám is szerintem!
Akár csak pókerezni hívhatunk külsősöket is, csak akadémiásoknak lesz szállás. Egy jobb versenyért lehet h eljönnének páran a közelből.

Hogy ne legyen para, csak az jöhet a FoK-os csapatból aki a másikon is részt vesz! :) Különben irgumburgum!

Marcow egy komolyabb versenyhez honnan szerzel osztókat? Ez szerintem nem kivitelezhető...

kircip
2016. ápr. 14. 11:23

Kunadacson felfedeztünk egy profi osztót. Dealer is lesz, ha szükséges.

Marcow
2016. ápr. 14. 12:52

Kautikus úr, fain!

Ikex, a kukac nem jó fesztiválszervező, csinálj vele valamit!

Raggae, tudsz ilyet?

Csiga, Pókeres csoportba kiírom fb-on és biztos lesz aki jelentkezik. Lurdys osztók is ott tobzódnak. Túlképzés van belőlük. Ha viszont olyan komoly osztó kell, akkor komoly versenyt is kell hozzá rendezni. Viszont az meg komoly asztalt is igényelhet, ami meg nem valószínű, hogy lesz. El kell dönteni, hogy Magyar Poker Opent rendezünk, vagy laza szórakozást.

Lola
2016. ápr. 14. 14:05

Kautikus úr, fain!

Ikex, a kukac nem jó fesztiválszervező, csinálj vele valamit!

Raggae, tudsz ilyet?

Csiga, Pókeres csoportba kiírom fb-on és biztos lesz aki jelentkezik. Lurdys osztók is ott tobzódnak. Túlképzés van belőlük. Ha viszont olyan komoly osztó kell, akkor komoly versenyt is kell hozzá rendezni. Viszont az meg komoly asztalt is igényelhet, ami meg nem valószínű, hogy lesz. El kell dönteni, hogy Magyar Poker Opent rendezünk, vagy laza szórakozást.

Jó irányba halad a beszélgetés,ha ügyesen csináljátok(minden részletre oda figyelve) akkor ebben a történetben, nagyon sok pénz is lehet! :)
Sok pénz= finom luffffik:)

Marcow
2016. ápr. 14. 14:17

Persze, lehetne rendezni komoly pókerbajnoságokat is (régen gondoltam is rá), de a törvények ellehetetlenítették már sztem. Adózással, meg vállalkozói dolgokkal meg nincs kedvem foglalkozni.

Riddler1988
Válasz regie kommentjére
2016. ápr. 14. 15:32

En nagyon régóta szeretnek borospincében fesztiválozni

Háát sajnos mióta nincs hegyalja feszt ez a kuriózum eltűnt a hazai fesztiválpalettáról sajnos. Pedig de jó is volt! :(

van Gerwen
2016. ápr. 14. 16:22

Tavaly sem volt fekvehányás, nem is feltétel a résztvevőknek! :D Folyadékbevitel az fontos, egyéni igények szerint. Ha valaki tök hülyére inná magát az sitoutra küldjük.

Miért? :( Én csak akkor megyek, ha mindenki már eleve részegen érkezik.

iKeksz
2016. ápr. 14. 17:26

Én már készülök, tegnap próbálgattam milyen a bor és a whisky. Súlyos vereséget szenvedtem.

Marcow
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. ápr. 14. 18:31

Miért? :( Én csak akkor megyek, ha mindenki már eleve részegen érkezik.

Ezt csak akkor tudod meg, ha jössz! Egyébként biztos, hogy lesz ismerkedős koccintás! Pár kör... ha te érsz oda először, mindenkivel ihatsz! :)

Saccra 7-8-an vagyunk már, eddig jónak ígérkezik. :D Talán jövő hét elejére meg lesz a helyszín is. Időpontra addig voksoljatok! :)

Milyen progi legyen a főzésen meg a pókeren kívül! Így is elütjük már sztem az időt, de jöhetnek még az ötletek.
Darts lehet, a nevezők megveszik a táblát és a győztes megkapja (pl.) Ha van helyben akkor egyéb nyeremény.
Mehet a römi, zsír, üssed széjjel a csacsit vagy akármi.

trixilw
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. ápr. 14. 19:07

Basszus, én pont rókát szerettem volna vinni. Most hol fogom letenni,ha telt ház lesz a lyukban:confused:

Rókákkal csak óvatosan...

Élő ügyfélszolgálat