Póker Fórum Archívum > Élő póker > Póker(akadémia?)találkozó nyár elején

RegGeri
Válasz Marcow kommentjére
2016. ápr. 14. 20:06

Lurdys osztók is ott tobzódnak. Túlképzés van belőlük.

Legutóbb észleltem a Lurdyban egy nagyon ügyes fiatal osztót. Személyleírása az alábbi: Testesebb, szemüveges, pattanásos, kölyökképű srác.

Ui.: Holnap megyek Velencére céges rendezvényre, felmérem a terepet: http://www.golyapark.hu/

crazy3317
Válasz RegGeri kommentjére
2016. ápr. 15. 12:41

Legutóbb észleltem a Lurdyban egy nagyon ügyes fiatal osztót. Személyleírása az alábbi: Testesebb, szemüveges, pattanásos, kölyökképű srác.

Ui.: Holnap megyek Velencére céges rendezvényre, felmérem a terepet: G

Imagevia Imgflip Meme Maker

Krejdül
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. ápr. 15. 16:20

Miért? :( Én csak akkor megyek, ha mindenki már eleve részegen érkezik.

Részben igazad van. Ugyanis bár a tavalyi jól sikerült találkozón egy liter tekilát és egy tálca sört fogyasztottam el alvás nélkül, több szesszel mentem haza, mint érkeztem. (Ezúton is köszönöm a kislány fogyasztású kollégáknak, hogy előbb hagyták el a helyszínt, mint én.)
Másrészt ugyanakkor itt az idő, hogy bebizonyítsd, nem egy unatkozó nyugger vagy, aki ebéd után megiszik egy hosszúlépést, és azt hiszi övé a világ. :D

Marcow
2016. ápr. 15. 16:43

Bizony Dárc bá'! Foglald le a helyed most!

Kell egy helyrajzi felmérést csinálnunk: ki az aki jönne és honnan? Valami mindenkitől arányosan távol eső helyen kell felvernünk a hajeleresztős zsugaldát! Dartsberendezés is lehet, ha minden igaz!

kircip
2016. ápr. 15. 17:02

Van Gerwen tavaly nem jött el, remélem idén tiszteletét teszi és meggyőződhetünk darts tudásáról.

csiga19794
Válasz kircip kommentjére
2016. ápr. 15. 17:20

Van Gerwen tavaly nem jött el, remélem idén tiszteletét teszi és meggyőződhetünk darts tudásáról.

Ugyan rá ne beszéljétek már!!!!!!!!!!!!!!! Megvoltunk nélküle....;)

van Gerwen
Válasz Krejdül kommentjére
2016. ápr. 15. 18:39

Részben igazad van. Ugyanis bár a tavalyi jól sikerült találkozón egy liter tekilát és egy tálca sört fogyasztottam el alvás nélkül, több szesszel mentem haza, mint érkeztem. (Ezúton is köszönöm a kislány fogyasztású kollégáknak, hogy előbb hagyták el a helyszínt, mint én.)
Másrészt ugyanakkor itt az idő, hogy bebizonyítsd, nem egy unatkozó nyugger vagy, aki ebéd után megiszik egy hosszúlépést, és azt hiszi övé a világ. :D

Na ez az, ettől tartok én is, hogy bebasznék az első fröccstől, közben meg a táblát se találnám el, és oda lenne a hosszú évek kemény munkája alatt felépített nimbuszom. :( Amúgy csigát szerintem tényleg megállítja az első hosszúlépés, de ezek szerint a többieket is, talán még Marcowban lehet némi potenciál.

Krejdül
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. ápr. 15. 18:49

talán még Marcowban lehet némi potenciál.

Nehogy azt hidd. :( Csak sörözik, nem iszik tüskét. Ennyi erővel vizet is ihatnánk.

van Gerwen
Válasz Krejdül kommentjére
2016. ápr. 15. 19:01

Nehogy azt hidd. :( Csak sörözik, nem iszik tüskét. Ennyi erővel vizet is ihatnánk.

Az biztos, hogy csak sörtől még nekem se sikerült soha berúgnom. Marcow is nagy csalódás. :(

Marcow
2016. ápr. 15. 19:13

Nanananana! Éjjel nappal sör és pár tüske befigyel azért, ha sikerül ünnepet találni rá! Vicc kukába, jössz-e Gervenbátya?

Élő ügyfélszolgálat