Lurdys osztók is ott tobzódnak. Túlképzés van belőlük.
Legutóbb észleltem a Lurdyban egy nagyon ügyes fiatal osztót. Személyleírása az alábbi: Testesebb, szemüveges, pattanásos, kölyökképű srác.
Ui.: Holnap megyek Velencére céges rendezvényre, felmérem a terepet: G
Miért? :( Én csak akkor megyek, ha mindenki már eleve részegen érkezik.
Bizony Dárc bá'! Foglald le a helyed most!
Kell egy helyrajzi felmérést csinálnunk: ki az aki jönne és honnan? Valami mindenkitől arányosan távol eső helyen kell felvernünk a hajeleresztős zsugaldát! Dartsberendezés is lehet, ha minden igaz!
Van Gerwen tavaly nem jött el, remélem idén tiszteletét teszi és meggyőződhetünk darts tudásáról.
Van Gerwen tavaly nem jött el, remélem idén tiszteletét teszi és meggyőződhetünk darts tudásáról.
Részben igazad van. Ugyanis bár a tavalyi jól sikerült találkozón egy liter tekilát és egy tálca sört fogyasztottam el alvás nélkül, több szesszel mentem haza, mint érkeztem. (Ezúton is köszönöm a kislány fogyasztású kollégáknak, hogy előbb hagyták el a helyszínt, mint én.)
Másrészt ugyanakkor itt az idő, hogy bebizonyítsd, nem egy unatkozó nyugger vagy, aki ebéd után megiszik egy hosszúlépést, és azt hiszi övé a világ. :D
talán még Marcowban lehet némi potenciál.
Nehogy azt hidd. :( Csak sörözik, nem iszik tüskét. Ennyi erővel vizet is ihatnánk.
Nanananana! Éjjel nappal sör és pár tüske befigyel azért, ha sikerül ünnepet találni rá! Vicc kukába, jössz-e Gervenbátya?