Nekem lenne pár kérdésem;)
100/200ft os Cash game nem is lesz?
SNG-ből milyen nevezésűek lesznek? 5+1? 10+1?
csak fix omaha lesz? PL nem?
Nos, megvolt az elso nap...
Az erzesek vegyesek, van amin meg javitani kell, de szerintem nem lesz nagy gaz...
Ma egy 15+2-es 2nd chance verseny volt 100 fovel (10 asztalunk van), a vege 3.4millio lett es 8 oran keresztul ment... Vegen persze osztas volt zsetonaranyosan...
Holnap (4-en) 20+3-as Freezout lesz 1.2millio garantalt nyeremennyel...
Egyenlore NL cashgamekbol a mai nap csak 200/400 es nagyobb volt, SNG-rol meg nem hallottam, az omaha pedig PL es volt is (nemtudom mekkora blinddal), de nem volt ra nagy erdeklodes...
Nézegettem az oldalukat, miután az összes verseny garantált nyereményes, erősen valószínű, hogy a havi két-három élő versenyem egyike az Arénában lesz.
Godmode: milyen arcok voltak? normális brigád volt?
Ott voltam vegig es voltak normalisok, meg idiotak is, nem tudok mit mondani erre... A nagyjat ugyis biztos ismered... ;) Ma estefele majd csekkeld a paramin szamladat... ;)
Ott voltam vegig es voltak normalisok, meg idiotak is, nem tudok mit mondani erre... A nagyjat ugyis biztos ismered... ;) Ma estefele majd csekkeld a paramin szamladat... ;)
A számlát majd csekkelem, thx. :cool:
Atkuldtem tegnap este, es ugyanmar, en koszonom... :o
Sziasztok!
meg lesz tartva a freeroll verseny február elején? van rá érdeklődés?
Garantalt milliok...
Tudom, hogy kicsit hatasvadasz ez a cim, de ez fog tortenni nalunk mostanaban...
Most csutortoktol kezdodoen (http://pokerarena.hu/index.php?page=1060&month=0&look=31) minden kedden, csutortokon es vasarnap garantalt versenyek lesznek (second chance es freezout formajaban), ezenkivul pedig cash bonusz is lesz (http://pokerarena.hu/index.php?page=1058&news=295), ami annyit jelent, hogy aki 24 oraval ezen garantalt versenyek elott nevez, az +5000Ft-tal kezdhet neki a versenyt koveto cash asztaloknak...
En most csutortokon tuti ott leszek (valakinek dolgoznia is kell :o), remelem az akademiasok is kepviseltetik majd magukat szep szammal, nehogy mar ismeretleneknek kelljen odaadni ezt a sok penzt... ;)
Egyebkent 10 asztalunk van, ugyhogy a limit 100MAX...
Siessetek es sok sikert... :cool:;)
Egyszer lenézek majd egy kis cash game-re megnézni a helyet.