Póker Fórum Archívum > Élő póker > Poker Arena az Arena Plazaban

Valetudox
Válasz Godmode kommentjére
2008. jan. 3. 17:20

Nekem lenne pár kérdésem;)

100/200ft os Cash game nem is lesz?
SNG-ből milyen nevezésűek lesznek? 5+1? 10+1?
csak fix omaha lesz? PL nem?

Godmode
Válasz Valetudox kommentjére
2008. jan. 4. 5:34

Nos, megvolt az elso nap...
Az erzesek vegyesek, van amin meg javitani kell, de szerintem nem lesz nagy gaz...
Ma egy 15+2-es 2nd chance verseny volt 100 fovel (10 asztalunk van), a vege 3.4millio lett es 8 oran keresztul ment... Vegen persze osztas volt zsetonaranyosan...
Holnap (4-en) 20+3-as Freezout lesz 1.2millio garantalt nyeremennyel...
Egyenlore NL cashgamekbol a mai nap csak 200/400 es nagyobb volt, SNG-rol meg nem hallottam, az omaha pedig PL es volt is (nemtudom mekkora blinddal), de nem volt ra nagy erdeklodes...

bojanika
2008. jan. 4. 14:22

Nézegettem az oldalukat, miután az összes verseny garantált nyereményes, erősen valószínű, hogy a havi két-három élő versenyem egyike az Arénában lesz.
Godmode: milyen arcok voltak? normális brigád volt?

Godmode
Válasz bojanika kommentjére
2008. jan. 4. 16:33

Ott voltam vegig es voltak normalisok, meg idiotak is, nem tudok mit mondani erre... A nagyjat ugyis biztos ismered... ;) Ma estefele majd csekkeld a paramin szamladat... ;)

bojanika
2008. jan. 4. 16:56

Ott voltam vegig es voltak normalisok, meg idiotak is, nem tudok mit mondani erre... A nagyjat ugyis biztos ismered... ;) Ma estefele majd csekkeld a paramin szamladat... ;)

Nos, igen. Valószínűleg a legtöbbjüket ismerem, de úgy hallottam, hogy igen elit klub lett, tehát arra gondoltam, hogy esetleg feltűnnek budai domboldalon lakó új arcok... :)
A számlát majd csekkelem, thx. :cool:

Godmode
2008. jan. 5. 15:52

A számlát majd csekkelem, thx. :cool:

Atkuldtem tegnap este, es ugyanmar, en koszonom... :o

bojanika
2008. jan. 5. 16:03

Atkuldtem tegnap este, es ugyanmar, en koszonom... :o

Még nem jött meg, de hétfőig csak ideér. :)

Amúgy meg mondanám, hogy bármikor, de az azt jelentené, hogy csúnya mákolás áldozata lettél, így inkább nem (de azért persze mindeketten tudjuk, hogy de persze bármikor...) :D

Zsolt
2008. jan. 23. 11:55

Sziasztok!

meg lesz tartva a freeroll verseny február elején? van rá érdeklődés?

Godmode
Válasz Zsolt kommentjére
2008. jan. 30. 5:37

Garantalt milliok...

Tudom, hogy kicsit hatasvadasz ez a cim, de ez fog tortenni nalunk mostanaban...
Most csutortoktol kezdodoen (http://pokerarena.hu/index.php?page=1060&month=0&look=31) minden kedden, csutortokon es vasarnap garantalt versenyek lesznek (second chance es freezout formajaban), ezenkivul pedig cash bonusz is lesz (http://pokerarena.hu/index.php?page=1058&news=295), ami annyit jelent, hogy aki 24 oraval ezen garantalt versenyek elott nevez, az +5000Ft-tal kezdhet neki a versenyt koveto cash asztaloknak...
En most csutortokon tuti ott leszek (valakinek dolgoznia is kell :o), remelem az akademiasok is kepviseltetik majd magukat szep szammal, nehogy mar ismeretleneknek kelljen odaadni ezt a sok penzt... ;)
Egyebkent 10 asztalunk van, ugyhogy a limit 100MAX...
Siessetek es sok sikert... :cool:;)

Skiboy
2008. jan. 30. 6:41

Egyszer lenézek majd egy kis cash game-re megnézni a helyet.

Élő ügyfélszolgálat