Egyszer lenézek majd egy kis cash game-re megnézni a helyet.
Én is elnézek ha lesz időm, már nagyon rég játszottam élőben, vagyis élőben komolyan :-) Jól hangzik a 25K-s torna. Tapasztalatok szerint mennyien szoktak lenni? Mennyivel lépi túl a garantált összeget a díjalap?
Én is lemegyek majd, de én csak cash-game-re!
Az Aréna Pláza egyébként egyben van már? Egy hónappal a nyitás után még fúrtak-faragtak! :)
Jól hangzik a 25K-s torna. Tapasztalatok szerint mennyien szoktak lenni? Mennyivel lépi túl a garantált összeget a díjalap?
Én is lemegyek majd, de én csak cash-game-re!
Az Aréna Pláza egyébként egyben van már?
Nos, hat megvolt az elso 25+1 second chance verseny 1.500.000 garantaltert, leirom a tapasztalatokat... Elvileg 7-kor kezdodott volna a verseny, de gyakorlatilag volt nemi csuszas (20perc). 38-an kezdtek, de volt/lesz kesoi regisztracio is (ez gyakorlatilag annyi, hogy van egy-ket sit-outos zseton, amibol mennek a vakok, oda ulhetnek be a kesok), a vegere 55 regisztralt gyult ossze, kozuluk pedig ha jol emlekszem 22-en vettek 2nd chancet, igy osszesen 1.730.000 korulre jott ki a vege. 6 hely fizetett, ami 650.000 es 85.000 kozott volt, de persze a 9-10. helynek kidobtak 25.000-t, majd a 7-8. helynek 50.000-t, igy maradt az elso 5 embernek meg a garantalt osszeg...
Cash asztal 22:00 ora korul indult, sajnos csak 1db, ez 200/400-on uzemelt (20.000min beulo)...
Elorelathatolag 1-2-5-6-7-en dolgozom... ;)
Cash asztal 22:00 ora korul indult, sajnos csak 1db, ez 200/400-on uzemelt (20.000min beulo)...
Elorelathatolag 1-2-5-6-7-en dolgozom... ;)
Nem akarok hulyeseget mondani, meghat nem is fonok vagyok, tehat nem rajtam mulik... :o
Kerdeztem mar a SH dolgot regen (bar akkor meg SNG-val kapcsolatban), de arra azt mondtak, hogy nem... Cash asztallal kapcsolatban lehet, hogy mas lenne a hozzaallas, csak az a baj, hogy ha en kerdezem meg, akkor engem ugyis elhajtanak :(, de ha fizeto vendeg ker/kerdez, akkor ott konnyebben lehet talan sikereket elerni...
A rake hozzavetolegesen 3% es csak flop utan kezdjuk el venni...
A rake hozzavetolegesen 3% es csak flop utan kezdjuk el venni...
Jolvanna... :)
Nem akarok hulyeseget mondani, ugyhogy holnap megkerdezem... ;)
SH asztalt indítanak kérésre? Mennyi a max rake?