Wp! :) Jó döntés!
Nem egyebkent, felmondtam, nem vagyok kepes elviselni a dolgokat, ugyhogy marad a 100NL-t, majd 1-2 honapon belul talan mar a 200NL... ;)
Nem, igazabol, annyi az egesz, hogy eddig "soha" nem vettem ki a bankrollombol, ezert a poker nekem eddig nem a megelhetesrol szolt, hanem a bankroll epitesrol... Most viszont ugy erzem, hogy meglesz a 200NL-el az a szint, aminel meg szerintem elboldogulhatok, es a rakeback + bonuszok is gyorsabban jonnek, es meg is lehet elni belole...
Ami meg fontos volt nekem, hogy emberek kozott legyek... Ugyanis en meg arra is kepes vagyok/voltam, hogy hetekig az utcara se menjek ki, ami szerintem annyira azert nem jo dolog... :(
Persze voltak problemak is az arenaban, mind vendegekkel, mind a szemelyzet egy-ket tagjaval, + a korulmenyekkel sem volt minden rendben... Lehet, hogy csak en vagyok tul valogatos, de besokalltam...
nekem ez a kedvenc klubbom.csak egy gondom van. akárhányszor mentem ,cash game-nél mindig a pultnál kellett regisztrálni ,és így elég nehézkesen ment az összeülés. idegesítő volt nézni az üres asztalnál ,hogy az egyik osztó csaj a pultnál járatja a száját ,ahelyett hogy beűlne osztani. lehet hogy nem az ő dolga volt ,de igazán kiűlhetne egy osztó a verseny ideje alatt ,hogy aki akar cashezni az betudjon űlni.
szimpatikus a hely, de a verseny után majdnem 2000 FT-t kellett fizetnem a parkolásért. csak hétköznap megyek akkor ingyenes
Holnap(vagyis ma) este várhatóan megyek az esti tourneyre,keresem az embereket akik esetleg csatlakoznának !!Üdv
Lehetséges, hogy én is megyek a versenyre. Múlt héten voltam eléggé bejött a struktúrája.
Jah legközelebb az ilyen felhívást a Kirándulás az élővilágba topicba légyszíves, mert szerintem ha valaki akar menni valahova, akkor majd ugyis ott keresi.
Aréna plaza poker terem
Sziasztok!
Játszott már valaki ebben a teremben? Esetleg versenyekről mi a vélemény, az összetételről, játékosokról nagy átlagban illetve az ottani cash gamekról?
Előre is köszi minden infót!
https://poker-akademia.com/vBulletin/elo-poker/1244-poker-arena-az-arena-plazaban.html
De ha a keresésbe beütöd, hogy Aréna poker, találsz még topikot.
valaki esetleg??? vélemény tapasztalatok? játékosok???