Elvileg Zoleee csinált néhány képet, remélem majd felrakja őket!
Bár nekem a vasárnap is jó, de szerintem is jobb lenne a többségnek nagy általánosságban a péntek vagy szombat!
Én is csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Jó volt a tegnapi találkozó, élvezetes volt a játék, jó volt a hely és jó volt a sör :)
Köszönet a szervezőknek.
Szerintem az egesz csalad neveben mondhatom, amit mondok, koszonjuk a szervezest, jol ereztuk magunkat (bar az a runner-runner poker csunya volt:eek:), legkozelebb is megyunk! Jjjja, es grat bojanikanak megegyszer!;)
Szerintem az egesz csalad neveben mondhatom, amit mondok, koszonjuk a szervezest, jol ereztuk magunkat (bar az a runner-runner poker csunya volt:eek:), legkozelebb is megyunk! Jjjja, es grat bojanikanak megegyszer!;)
Elvileg Zoleee csinált néhány képet, remélem majd felrakja őket!
Bár nekem a vasárnap is jó, de szerintem is jobb lenne a többségnek nagy általánosságban a péntek vagy szombat!
De a 2. helyért teljes mértékben kárpótolt a cash game utolsó partija de ezt majd pontosan kifejti skiboy:D.
Azt meghiszem. Szerencsés ember, aki az este utolsó leosztásában live straddle után AA-t kap. Nem akartam elhinni, és két beülő bánta. :)
Szóval miről maradtam le? :(
Sajnos ez volt talán a legrosszabb időpont nekem. Még talán egy szegedi helyszín sem javított volna a helyzeten, annyira nem volt időm.
Jó lenne egy kerek, fényképekkel illusztrált beszámoló.
:) - sárga vagyok az irigységtől, mert nem lehettem ott! ;)
Szóval miről maradtam le? :(
Sajnos ez volt talán a legrosszabb időpont nekem. Még talán egy szegedi helyszín sem javított volna a helyzeten, annyira nem volt időm.
Jó lenne egy kerek, fényképekkel illusztrált beszámoló.
:) - sárga vagyok az irigységtől, mert nem lehettem ott! ;)