Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémia fórum találkozó - Hol és mikor?

kanrich_
Válasz kisrapi kommentjére
2007. okt. 1. 18:29

Elvileg Zoleee csinált néhány képet, remélem majd felrakja őket!

Bár nekem a vasárnap is jó, de szerintem is jobb lenne a többségnek nagy általánosságban a péntek vagy szombat!

spirited
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 1. 19:45

Én is csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Jó volt a tegnapi találkozó, élvezetes volt a játék, jó volt a hely és jó volt a sör :)
Köszönet a szervezőknek.

Godmode
Válasz spirited kommentjére
2007. okt. 1. 19:56

Szerintem az egesz csalad neveben mondhatom, amit mondok, koszonjuk a szervezest, jol ereztuk magunkat (bar az a runner-runner poker csunya volt:eek:), legkozelebb is megyunk! Jjjja, es grat bojanikanak megegyszer!;)

bojanika
Válasz Godmode kommentjére
2007. okt. 1. 22:38

Szerintem az egesz csalad neveben mondhatom, amit mondok, koszonjuk a szervezest, jol ereztuk magunkat (bar az a runner-runner poker csunya volt:eek:), legkozelebb is megyunk! Jjjja, es grat bojanikanak megegyszer!;)

nemá.. az gyönyörű volt. Bár elhiszem, hogy fájt, de felálltál a padlóról, és onnan a 4. hely (ugye?), remek teljesítmény. Köszönöm, mégegyszer:).

bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 1. 22:40

Elvileg Zoleee csinált néhány képet, remélem majd felrakja őket!

Bár nekem a vasárnap is jó, de szerintem is jobb lenne a többségnek nagy általánosságban a péntek vagy szombat!

Igen, valóban, bár kissé későn kapcsolt.. így lehet, hogy nem kéne a főoldalra kirakni a képeket. :D

Skiboy
Válasz mernok kommentjére
2007. okt. 1. 23:20

De a 2. helyért teljes mértékben kárpótolt a cash game utolsó partija de ezt majd pontosan kifejti skiboy:D.

Azt meghiszem. Szerencsés ember, aki az este utolsó leosztásában live straddle után AA-t kap. Nem akartam elhinni, és két beülő bánta. :)

Zehy
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 2. 8:34

Azt meghiszem. Szerencsés ember, aki az este utolsó leosztásában live straddle után AA-t kap. Nem akartam elhinni, és két beülő bánta. :)

Rengeteg(!) magas PP volt ezen a fórumtalin. Miatta estem ki, de nyertem is vele. Furcsa nap volt. :)

oes
Válasz Zehy kommentjére
2007. okt. 7. 11:30

Szóval miről maradtam le? :(
Sajnos ez volt talán a legrosszabb időpont nekem. Még talán egy szegedi helyszín sem javított volna a helyzeten, annyira nem volt időm.
Jó lenne egy kerek, fényképekkel illusztrált beszámoló.
:) - sárga vagyok az irigységtől, mert nem lehettem ott! ;)

bojanika
Válasz oes kommentjére
2007. okt. 7. 14:27

Szóval miről maradtam le? :(
Sajnos ez volt talán a legrosszabb időpont nekem. Még talán egy szegedi helyszín sem javított volna a helyzeten, annyira nem volt időm.
Jó lenne egy kerek, fényképekkel illusztrált beszámoló.
:) - sárga vagyok az irigységtől, mert nem lehettem ott! ;)

Írtam a blogba, tessék olvasni ;)

Élő ügyfélszolgálat