Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémia fórum találkozó - Hol és mikor?

papacsa
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 25. 14:34

Jó névsor, sajnos nekem csak pénteken derül ki eltudok-e menni a találkozóra.
Kérdésem van: Nagy Faluban:) fizetni kell a parkolásért vasárnap, egyáltalán meglehet állni a környéken valahol?

naggeri
Válasz want2push kommentjére
2007. szept. 25. 15:17

Attól függ mire van igény. Végülis tőlünk függ. Akarunk-e játszani, vagy pedig inkább csak sörözgessünk, beszélgessünk. A kaja is elég jó. Én ezekre mind nyitott vagyok. Akár lehet egy kisebb tourney-t is rendezni, pl. egy Poker Academy Pro szoftver fődíjjal.

Természetesen bárkinek kérdése van hozzám, vagy más akadémiásokhoz, az bátran felteheti, igyekszünk majd válaszolni, tanácsot adni, ha van rá igény.

Szerintem egy kisebb tournament mindenképp belbeférhetne... Személy szerint szivesen játszanék a fórumozókkal, aztán persze mehetne a zrika a fish call-okért, meg a leriverelésekért!!! :)

Demiro
Válasz papacsa kommentjére
2007. szept. 25. 15:44

Jó névsor, sajnos nekem csak pénteken derül ki eltudok-e menni a találkozóra.
Kérdésem van: Nagy Faluban:) fizetni kell a parkolásért vasárnap, egyáltalán meglehet állni a környéken valahol?

Én úgy tudom, hogy vasárnap nem kell fizetni. Bár nem szoktam arra kocsival közlekedni, de parkolni azon a részen szerintem csak utcán tudsz.

Egy kis segeítség: http://www.utcakereso.hu/map3/index.php?city=budapest&action=search&scale=a1.0&country=hu_uk&streetfix=Miksz%E1th+K%E1lman+t%E9r&distfix=8&numfix=&street=Miksz%E1th+t%E9r&dist=&size=3x2

A Mária utcán hétvégén általában van hely, biztos infó, ugyanis ott lakom egészen a találkozóig.:-) Épp aznap költözök el onnan, ez az oka, hogy bizonytalan a részvételem.

Ha a találkozó elején lesz a tourney, akkor a cg-re valamikor remélem, be fogok esni. Igyekszem, mert le akarom húzni az akadémiás fisheket.:-)))))

Zoleee
Válasz Demiro kommentjére
2007. szept. 25. 16:47

En az utcában mindig találtam parkolohelyet, szerintem vasarnap ez nem olyan vészes, parkolás vasárnap ingyenes...
Ha jól halottam csinálunk egy kis tournamentet :-)

bojanika
Válasz Zoleee kommentjére
2007. szept. 29. 9:58

Srácok!
Mindenképpen érkezek holnap, csak kicsit késve. 14.00-tól meccsem van, gondolom legkésőbb 17.30-ra ott vagyok Z-ben.
A holnapi viszontlátásra.

buktar
Válasz bojanika kommentjére
2007. szept. 29. 10:11

Sajnos összeszedtem egy vírust, ezért kérdéses, hogy el tudok-e menni.

Godmode
Válasz buktar kommentjére
2007. szept. 29. 15:11

kartya es zseton lesz eleg?

want2push
Válasz Godmode kommentjére
2007. szept. 29. 15:47

kartya es zseton lesz eleg?

Mi majd hozunk, lesz elég.

Zehy
Válasz want2push kommentjére
2007. szept. 29. 18:50

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatom az oldalt, de nem voltam még eddig a pillanatig regisztrálva. Ettől függetlenül részt vehetek a holnapi találkozón?

Üdv,

Zehy

want2push
Válasz Zehy kommentjére
2007. szept. 29. 18:54

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatom az oldalt, de nem voltam még eddig a pillanatig regisztrálva. Ettől függetlenül részt vehetek a holnapi találkozón?

Üdv,

Zehy

Természetesen, minden tagot, érdeklődőt szívesen látunk.

Élő ügyfélszolgálat