Jó névsor, sajnos nekem csak pénteken derül ki eltudok-e menni a találkozóra.
Kérdésem van: Nagy Faluban:) fizetni kell a parkolásért vasárnap, egyáltalán meglehet állni a környéken valahol?
Attól függ mire van igény. Végülis tőlünk függ. Akarunk-e játszani, vagy pedig inkább csak sörözgessünk, beszélgessünk. A kaja is elég jó. Én ezekre mind nyitott vagyok. Akár lehet egy kisebb tourney-t is rendezni, pl. egy Poker Academy Pro szoftver fődíjjal.
Természetesen bárkinek kérdése van hozzám, vagy más akadémiásokhoz, az bátran felteheti, igyekszünk majd válaszolni, tanácsot adni, ha van rá igény.
Jó névsor, sajnos nekem csak pénteken derül ki eltudok-e menni a találkozóra.
Kérdésem van: Nagy Faluban:) fizetni kell a parkolásért vasárnap, egyáltalán meglehet állni a környéken valahol?
En az utcában mindig találtam parkolohelyet, szerintem vasarnap ez nem olyan vészes, parkolás vasárnap ingyenes...
Ha jól halottam csinálunk egy kis tournamentet :-)
Srácok!
Mindenképpen érkezek holnap, csak kicsit késve. 14.00-tól meccsem van, gondolom legkésőbb 17.30-ra ott vagyok Z-ben.
A holnapi viszontlátásra.
Sajnos összeszedtem egy vírust, ezért kérdéses, hogy el tudok-e menni.
kartya es zseton lesz eleg?
kartya es zseton lesz eleg?
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatom az oldalt, de nem voltam még eddig a pillanatig regisztrálva. Ettől függetlenül részt vehetek a holnapi találkozón?
Üdv,
Zehy
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatom az oldalt, de nem voltam még eddig a pillanatig regisztrálva. Ettől függetlenül részt vehetek a holnapi találkozón?
Üdv,
Zehy