Én nagyon szívesen mennék, de sajnos még nem tudok biztosat mondani. Igyekszem...
Még nem 100% de próbálom úgy intézni a dolgaimat hogy ott tudjak lenni.
Több, mint kevésbé valószínű, hogy megyek. Mi lesz a műsor? Azon kívül, hogy játszunk, lesz esetleg partyelemzés vagy valami egyéb előadás?
99% hogy elnézek! bár nem vagyok aktív tagja a csapatnak, egyenlőre még tanuló fázisban vagyok...remélem élőben majd kapok okítást!
Több, mint kevésbé valószínű, hogy megyek. Mi lesz a műsor? Azon kívül, hogy játszunk, lesz esetleg partyelemzés vagy valami egyéb előadás?
Attól függ mire van igény. Végülis tőlünk függ. Akarunk-e játszani, vagy pedig inkább csak sörözgessünk, beszélgessünk. A kaja is elég jó. Én ezekre mind nyitott vagyok. Akár lehet egy kisebb tourney-t is rendezni, pl. egy Poker Academy Pro szoftver fődíjjal.
Természetesen bárkinek kérdése van hozzám, vagy más akadémiásokhoz, az bátran felteheti, igyekszünk majd válaszolni, tanácsot adni, ha van rá igény.
ott leszek
Sajnos nem egyszerű a helyzet. Szombaton a Margitszigeten leszek 16 óráig. Hétfőn reggel Heves megyében kell lennem. A kettő között pedig Szeged. Hmmm... Kicsi az esélye, hogy oda is el tudok menni:(
Megyek, a tourney ötlete nem hülyeség, utána meg jöhet a cash game.
Összefoglaló:
Biztos jön: want2push, Kanrich, Skiboy, bojanika, naná hogy, lederman, naggeri, dzsairosz, mérnök, Zoleee, buktar, spirited, Godmode
90% hogy jön: ooorrrsss, Patxi
Talán jön: papacsa, Demiro, theadvent
Akitől még nem jött nyilatkozat:Herrbert74, Fairlane16, Psychoman, krondorl
Rátok számíthatunk?
Valószínű sajnos nem tud ott lenni: Littlemage, Kis rapi, oes,
(azokat foglaltam össze akik ehhez a topichoz hozzászoltak)