A jövő hét csütörtökön kívül nekem is jó általában.
Jövő hét utáni csütörtök (szept. 18.) pedig PSOP.
De szeptember 17 van, akinek nem jó? (biztosan van :P)
De lehet 2 nap is, vagyunk elegen.
nekem is jó a 17
én előre max 1-2 nappal tudom megmondani, hoyg tudok-e menni vagy sem. hétvégén mindenestre valószínűleg inkább online tolom :)
17 nekem is okés elvileg
nekem is jó a 17-e
én nagyon szívesen csatlakoznék, ha nem okoz problémát, hogy egy hete se vagyok a fórum regisztrált tagja?
Jövő hét utáni csütörtök (szept. 18.) pedig PSOP.
De szeptember 17 van, akinek nem jó? (biztosan van :P)
De lehet 2 nap is, vagyunk elegen.
Úgy néz ki, hogy a szeptember 17.-e megfelel eddig mindenkinek, szóval az lesz a befutó.
A fennmaradó kérdések: hol? és mikor?
Az egyik Zehy ajánlásável a Stex (VIII. József krt. 55-57.), a másik a Gold Crown (Budafoki út 111-113.).
A Stex jobban megközelíthető (4-6, kék metró). (Bár nekem a másik is közel van.)
Szóval akinek nem mindegy, hogy melyikbe megyün, írjon.
Egyébként melyik mennyire nem füstös?
Mikor: ha a 6 óra valakinek korai, szóljon, és akkor később lesz.
(Tőlem lehet 8-tól is, ha azt a többség jobban preferálja.)
Tét: 15/25 vagy 25/50. Magasabbat már biztos titcar sem szeretne, mert akkor sok SS ellen kellene játszania. :D
Úgy néz ki, hogy a szeptember 17.-e megfelel eddig mindenkinek, szóval az lesz a befutó.
A fennmaradó kérdések: hol? és mikor?
Az egyik Zehy ajánlásável a Stex (VIII. József krt. 55-57.), a másik a Gold Crown (Budafoki út 111-113.).
A Stex jobban megközelíthető (4-6, kék metró). (Bár nekem a másik is közel van.)
Szóval akinek nem mindegy, hogy melyikbe megyün, írjon.
Egyébként melyik mennyire nem füstös?
Mikor: ha a 6 óra valakinek korai, szóljon, és akkor később lesz.
(Tőlem lehet 8-tól is, ha azt a többség jobban preferálja.)
Tét: 15/25 vagy 25/50. Magasabbat már biztos titcar sem szeretne, mert akkor sok SS ellen kellene játszania. :D