mondjuk 17én este már lehet hogy pont nem leszek bp-n :) , de max megyek legközelebb :)
viszont nekem elég fontos, hogy ne álljon a füst, nemtom ezzel mások hogy vannak...
viszont nekem elég fontos, hogy ne álljon a füst, nemtom ezzel mások hogy vannak...
Hely nekem mindegy, de a tétnek részemről a 15-25 lenne okés.
én a stexet preferálnám mert a gold crownból lehetetlenség hazajutni kocsi nélkül sztem a legtöbb pesti emberkének :)
ha nincs PSOP, és a tét nem magasabb, mint 25/50, akkor szívesen csatlakozom. Két kérdésem van:
1) Lehet esetleg harmadik helyen? (gondolom lehet, csak trükkös a kérdés). Szóval inkább úgy kérdezem, hogy hanyan lennénk? Írjon gyorsan mindenki, aki jönne.
A Goldban nagyon sok negatív tapasztalatom volt (lopások)
A Stexben múltkor nyertem 10/20-on 4,5 beülőt, aminek nagy része elment fogyasztásra (fél tatár, kis leves, iceteák)
2) Játszhatunk esetleg úgy, hogy a dealer választ, hogy Holdem/Omaha? Omaha mehet esetleg fél blindokkal.
én a stexet preferálnám mert a gold crownból lehetetlenség hazajutni kocsi nélkül sztem a legtöbb pesti emberkének :)
A gold crown ha jól tudom az nincs messze a budafoki úttól, onnan meg annyira nincs messze a 4-6:). De ez az omaha holdem variáció annyira nem rossz bár lehet a többiek annyira nem preferálnák.
Amúgy a gold crown-ban miylen lopások voltak? (ezalatt értem ha van hely ahova belehet zárni a cuccokat vagy mint egy könyvtárbvan le lehet tenni és adnak egy bilétát akkor szerintem nagy gond nem lehet)
A Stexnél meg nem nagyon tudunk parkolni... Mindenesetre 2-3 embert el tudok vinni valameddig, ahonnan esetleg tud közlekedni.
gold crown: igazad van Blatand de azért a 4-6 eléggé nagy séta... és nem lehet beadni sehova a cuccot
jó annyira nem gond max taxizok egyet csak említettem hogy sztem egy ilyen probléma fenn áll
Stexnél nagyon is lehet parkolni, nekem legalábbis a környező utcákban mindig sikerült.