gold crown: igazad van Blatand de azért a 4-6 eléggé nagy séta... és nem lehet beadni sehova a cuccot
jó annyira nem gond max taxizok egyet csak említettem hogy sztem egy ilyen probléma fenn áll
Engem is érdekel....csak idöpontot kell egyeztetni meg helyet!!!
én támogatom az omahát, vicces nézni mikor három emberben egyarány forog a kerék és nem tudják igazából mit kéne csinálni :)
viszont azt tapasztalom, hogy több lesz, mint egy asztal. ez probléma?
Nem feltétlenül kell taxiznod, én Pest felé megyek.
Nem feltétlenül kell taxiznod, én Pest felé megyek.
Sashalomra is jöhet akkor egy fuvar :))
Szerintem akkor egy szavazást kellene tartani hogy akkor a stexben vagy a gold crownban legyen.
Az én kérdésem az lenne mivel én még ilyen helyen nem voltam, hogy kell-e fizetni belépőt vagy kell-e kötelezően fogyasztani?
Nekem mindegy, hogy hová megyünk. Csak lécci írjátok le, hogy tudok eljutni oda amire végül is szavazunk. A Kosztolányi térnél lakok, 4 napja lakok Budapesten szóval nem ismerem a járást.
THX
Nekem mindegy, hogy hová megyünk. Csak lécci írjátok le, hogy tudok eljutni oda amire végül is szavazunk. A Kosztolányi térnél lakok, 4 napja lakok Budapesten szóval nem ismerem a járást.
THX
Itt van ez a link Útvonalterv.hu - Magyarország térkép itt be tudod ütni hogy hova szeretnél menni és honnan és beáálíthatod hogy bkv-val vagy autóval.