Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

vinczesz
Válasz darklol kommentjére
2008. szept. 10. 12:36

gold crown: igazad van Blatand de azért a 4-6 eléggé nagy séta... és nem lehet beadni sehova a cuccot

jó annyira nem gond max taxizok egyet csak említettem hogy sztem egy ilyen probléma fenn áll

Nem feltétlenül kell taxiznod, én Pest felé megyek.

Áki
Válasz kormi88 kommentjére
2008. szept. 10. 12:53

Engem is érdekel....csak idöpontot kell egyeztetni meg helyet!!!

V.Peti
Válasz Áki kommentjére
2008. szept. 10. 14:01

én támogatom az omahát, vicces nézni mikor három emberben egyarány forog a kerék és nem tudják igazából mit kéne csinálni :)

viszont azt tapasztalom, hogy több lesz, mint egy asztal. ez probléma?

darklol
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 10. 18:46

ty sir

Zehy
2008. szept. 10. 20:30

Pesterzsébet, köszi! :D :D :D

Blatand
Válasz Zehy kommentjére
2008. szept. 10. 21:03

Sashalomra is jöhet akkor egy fuvar :))

Blatand
Válasz Blatand kommentjére
2008. szept. 11. 13:22

Szerintem akkor egy szavazást kellene tartani hogy akkor a stexben vagy a gold crownban legyen.
Az én kérdésem az lenne mivel én még ilyen helyen nem voltam, hogy kell-e fizetni belépőt vagy kell-e kötelezően fogyasztani?

pindrokk
2008. szept. 11. 14:11

Nekem mindegy, hogy hová megyünk. Csak lécci írjátok le, hogy tudok eljutni oda amire végül is szavazunk. A Kosztolányi térnél lakok, 4 napja lakok Budapesten szóval nem ismerem a járást.
THX

V.Peti
Válasz pindrokk kommentjére
2008. szept. 11. 14:31

Nekem mindegy, hogy hová megyünk. Csak lécci írjátok le, hogy tudok eljutni oda amire végül is szavazunk. A Kosztolányi térnél lakok, 4 napja lakok Budapesten szóval nem ismerem a járást.
THX

kosztolányiról durván 15p bkv-val a gold, majd elmondom hogyan menj. a stex meg 30p.

Blatand
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 11. 14:44

Itt van ez a link Útvonalterv.hu - Magyarország térkép itt be tudod ütni hogy hova szeretnél menni és honnan és beáálíthatod hogy bkv-val vagy autóval.

Élő ügyfélszolgálat