Jövő hónapban egy csütörtöki nap a cél szintén a hónap első-második hetében. Élménybeszámoló holnap a blogomban.
Tudnék én is mesélni...
Tudnék én is mesélni...
Jöhet a blogpost vagy akár itt is, minden érdekel a tegnap estével kapcsolatban, mivel nem tudtam sajnos maradni.
Engem meg leakartál csábítani. Te olyan vagy mint valami kerítőnő. Vagy részesedést kapsz, ha leviszel magaddal valami halat? Ejnye-bejnye.
Jöhet a blogpost vagy akár itt is, minden érdekel a tegnap estével kapcsolatban, mivel nem tudtam sajnos maradni.
Blogpost elkészült, a többi partit meg inkább nem merem itt részletezni :D :D
Mondjuk úgy, hogy általános volt a 7-8fős limpelt parti bármilyen hulladék lappal.
akkor eyg parti, mert nem tudom mivolt :)
100-200 ugye a vak amit 10-20ft -t ér
5en játszunk, nálam kisvakban QQ. utg dob
UTG (aki egész este dobálta a lapokat, sajnálom de a nevekre nem emlékszem, írjon ide, ha olvassa) emel 1100-ig.
Dealer CALL
Én Raise 3500
CALL, CALL. Ez elég fura volt nekem. Mindenesetre nem raktam AA de még KK sem, mert azzal itt még szerintem vissza kellene emelni. Talán JJ, vagy kisebb pár, főleg Dealerben, bár ott lehetett volna sorhúzó is.
Flop:
Jc7d3c (ha jól emlékszem, mindenesetre Jxx volt)
Én 7000 -t hívok, feszes srác allin 14200 - ig
Dealer CALL - mondom a JJ-t fogom kifizetni ahogy nézem, de mi ez a CALL? színhúzó?
Végül részemről a nagyon megkérdőjelezhető ALLIN, kb. 39000 összesen.
jött még két kis lap, egyikse treff
Flop után a Dealer megmutatta a lapjait, mert azt hitte kötelező mutatás van, AJ. Na mondom ez rendben van, sidepot megvan. Erre feszes srác: "Nekünk ugyanaz a lapunk van" és mutat egy AJ -t.
Nagyon elvesztettem a fonalat a játékban, foglalmam nincs mi lett volna a helyes lépés.
Igen, az AJ meghatározó lap volt. Én vesztettem is vele közepeset, meg nyertem nagyot. Azt hiszem Gergő fogja utálni, mert ő csak vesztett vele, méghozzá nagyokat.
a pultos srác Aj-vel 3. allinezöként kifejezetten rossz megadás, bár már annyit belerakott, h már mind1 volt:) mázli, h a csajok kitartottak:)