Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

ashnur
Válasz Deneir kommentjére
2009. jan. 14. 10:46

No, ashnur koma, a bizonyos leosztáshoz:
A lapjaid ismeretében még az is belefért volna, h. dobod.

Alias "Feszes Srác" :)

Nah ja, a te AJ-d nem volt rossz játék szerintem, inkább a Gergőét nem értem. Mert te mit láttál? Emelsz, call, squeez. Jó lapod van, nem dobod, call. (bár emiatt nem dobtam végül el, de azért mégsem kell 4betelni egy AJo -val szerintem), Nálam lehetett volna sc, AK,AQ vagy Axs is végülis, belefért volna a játékomba, bár tegnap próbáltam feszesebben játszani.

Gergőtől viszont már a preflop megadást sem értem, ugyanis AJvel ilyen akciók között nem érezném elégnek magam. Viszont ő unatkozott, beült kicsit játszani, a tét nem volt magas, hogy amiatt aggódjon, szerintem úgy érezte jó az a lap.

Tehát ha van PF 4bet rám akkor én callolok és ha rámtolod flopon a raisemre akkor el tudom engedni, akkor se a JJ miatt hanem KK,AA -ra tettelek volna. Ha Gergő nincs a partiban akkor még mindig lehet, hogy elengedem, mert tudtam, hogy van egy lap a JJ amire tökéletesen illik a helyzet, de egyszerűen érthetetlen volt a csak megadása abban a szituációban. Flöshúzóra raktam, ezért allin mentem, hogy legalább egy sidepot legyen, ha nálad tényleg JJ van.

Mocsok egy helyzet volt, rühellem mikor kézbepárral ilyeneket kell csinálni, rengeteg olyan szituáció van amikor végülis veszítek vele. Mondhatni calling station voltam, és szerencsém volt.

Mondjuk az is igaz, hogy én dobtam second és top párokat tegnap este, meg mindenféle dáma meg ász magas lapokat amikkel nyerhettem volna. De valahogy úgy voltam vele, hogy nem kell minden potot megnyerni.

Ami meg a feszes srác aliast illeti, szerintem feszesen játszottál. A mutatásaid legalábbis ezt sugallták, ráadásul amikor már cska 6on voltunk az asztalnál se kezdtél több lapot játszani. Szerencsére Gordon apja sem. Pedig neki külön szóltam, mert csábított a stackje, akkor csak vincesznek meg neki volt annyija mint nekem, és érthető módon nem a vinczesz chipjeit céloztam.

Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 14. 10:46

Részemről meg is volt a respektje az imidzsednek. :)

Az mit jelent, a két nit nem feszült egymásnak? :)

Zehy
Válasz ashnur kommentjére
2009. jan. 14. 10:48

bár tegnap próbáltam feszesebben játszani.

Aha, odalépek, random parti, vbet KxTxK flushös boardon. Mutatás T8s. :D

ashnur
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 14. 10:49

Aha, odalépek, random parti, vbet KxTxK flushös flopon. Mutatás T8s. :D

mondtom PRÓBÁLTAM!, egyébként is, a T8s az marhajó lap :) Azt szinte mindig játszom, ha olcsó a flop :)

vinczesz
2009. jan. 14. 10:54

mondtom PRÓBÁLTAM!, egyébként is, a T8s az marhajó lap :) Azt szinte mindig játszom, ha olcsó a flop :)

Pont olyannal én is nyertem tegnap. :)

vinczesz
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 14. 10:56

Az mit jelent, a két nit nem feszült egymásnak? :)

Igen, amikor emelt egy minimálisat, akkor el tudtam dobni a 97o lapjaimat, miből nagyon sokminden kifejlődhetett volna a parti során. ;)

Deneir
2009. jan. 14. 10:56

Ami meg a feszes srác aliast illeti, szerintem feszesen játszottál. A mutatásaid legalábbis ezt sugallták, ráadásul amikor már cska 6on voltunk az asztalnál se kezdtél több lapot játszani. Szerencsére Gordon apja sem. Pedig neki külön szóltam, mert csábított a stackje, akkor csak vincesznek meg neki volt annyija mint nekem, és érthető módon nem a vinczesz chipjeit céloztam.

Valóban, de még mindig azt mondom, h. amiatt volt, mert szinte végig játszhatatlan lapokat kaptam. Még dobás után is csak 1-2 alkalommal javult volna flopon, ha megtartom. Nem volt szerencsém az osztóval. :D

vinczesz
2009. jan. 14. 11:01

Valóban, de még mindig azt mondom, h. amiatt volt, mert szinte végig játszhatatlan lapokat kaptam. Még dobás után is csak 1-2 alkalommal javult volna flopon, ha megtartom. Nem volt szerencsém az osztóval. :D

Ez nagyon rövid táv, legközelebb jobb lesz a lapjárásod!

ashnur
2009. jan. 14. 11:06

Hát ezt igazán sajnálom :). Bittos én vagyok a hibás :D

V.Peti
2009. jan. 14. 11:14

egy mondatban összfoglalom: a chubby meg a zoli fishek, nem hajlandóak dobni nekem!
a chubby az elárult KK/QQ/AA fullomat nem hitte el és lecallolt egy rongyos KQ9x handel a 99KQA boardon, a zolit pedig meg sem említem, képes engem dáma magassal callolni és boci szemekkel mondja a riveren, hogy hát ő c/r-re készült...ááááá....disznók elé gyöngyöt :)

Élő ügyfélszolgálat