No, ashnur koma, a bizonyos leosztáshoz:
A lapjaid ismeretében még az is belefért volna, h. dobod.
Alias "Feszes Srác" :)
Részemről meg is volt a respektje az imidzsednek. :)
bár tegnap próbáltam feszesebben játszani.
Aha, odalépek, random parti, vbet KxTxK flushös flopon. Mutatás T8s. :D
mondtom PRÓBÁLTAM!, egyébként is, a T8s az marhajó lap :) Azt szinte mindig játszom, ha olcsó a flop :)
Az mit jelent, a két nit nem feszült egymásnak? :)
Ami meg a feszes srác aliast illeti, szerintem feszesen játszottál. A mutatásaid legalábbis ezt sugallták, ráadásul amikor már cska 6on voltunk az asztalnál se kezdtél több lapot játszani. Szerencsére Gordon apja sem. Pedig neki külön szóltam, mert csábított a stackje, akkor csak vincesznek meg neki volt annyija mint nekem, és érthető módon nem a vinczesz chipjeit céloztam.
Valóban, de még mindig azt mondom, h. amiatt volt, mert szinte végig játszhatatlan lapokat kaptam. Még dobás után is csak 1-2 alkalommal javult volna flopon, ha megtartom. Nem volt szerencsém az osztóval. :D
Valóban, de még mindig azt mondom, h. amiatt volt, mert szinte végig játszhatatlan lapokat kaptam. Még dobás után is csak 1-2 alkalommal javult volna flopon, ha megtartom. Nem volt szerencsém az osztóval. :D
egy mondatban összfoglalom: a chubby meg a zoli fishek, nem hajlandóak dobni nekem!
a chubby az elárult KK/QQ/AA fullomat nem hitte el és lecallolt egy rongyos KQ9x handel a 99KQA boardon, a zolit pedig meg sem említem, képes engem dáma magassal callolni és boci szemekkel mondja a riveren, hogy hát ő c/r-re készült...ááááá....disznók elé gyöngyöt :)