úgyérted mázli, hogy a flop utáni 82% om, kitartott? vagy úgy, hogy mázli, hogy nem JJ volt kint?
a pultos srác Aj-vel 3. allinezöként kifejezetten rossz megadás, bár már annyit belerakott, h már mind1 volt:) mázli, h a csajok kitartottak:)
Gergő is beült játszani?
Jah, kb. fél órát játszott, de elégg rossz lapjárása volt. Aza mindig volt valami amivel úgy érezte muszáj adnia, de mindig csak második helyre volt elég.
És Gordon apját meg nem kell szidni, 6k val ült be, és pozitívban szállt ki. Befeszült szépen, tökéletes imageépítés majd lehúzás sorozat volt, fogalmam nincs szándékosan csinálta-e vagy sem, de a viselkedéséből ítélve, meg amit Gordon mondott én még azt is elhiszem, hogy szándékos volt :).
Fater nagy svindler, a cigánypóker jeles képviselöje utálom a játékát, olyan lapokkal képes elkisérni aztán meg riveren feljavulni, h az hihetetlen:)
A QQ-ra nem a mázli a jó szó, igazad van:)
te ismered :), én csak azt tudom, hogy ahogy visszaért pluszba azonnal elkezdett befeszülni és bár folyamatosan sírt, hogy játsszunk-játsszunk, valójában alig vett részt partiban.
Amúgy Polacheck, ne kövezd meg a fatert:) ha úgy vesszük töled láttam egy hit and runt az elején aztán mikor visszajöttél egy osztott sort amit nem fizettünk ki, aztán annyi:P
No, ashnur koma, a bizonyos leosztáshoz:
Egy dologban hibáztam szerintem, mégpedig, h. nem emeltem vissza a flop előtti 3500-adra. De sajna nem ítéltem meg annyira erősnek a lapot és elégnek tűnt a call. Flopon jónak éreztem magam AJ-vel, végülis top pár, A kísérő és mivel már sok zsetonom nem volt, lesz ami lesz alapon toltam allint. Mivel turn előtt volt a hívásom, úgy gondoltam Gergőnek dobnia kell, elvileg ekkora hívással ki kellett volna tudnom szorítani, mivel egyszer sem szólt vissza. Részemről ez fél blöff volt és bizalom az ászban. A lapjaid ismeretében még az is belefért volna, h. dobod. Ha több az allinem, akkor szerintem meg is teszed. Szóval ebben a körben mindenki óriásit kockáztatott, de annyira nem tudom elítélni magam, végülis vagy 5 óra alatt ez volt a 2. értelmes, nyerőnek tűnő lapom. Lehet, h. máskor is hasonlóképp döntenék egy ilyen szituban, persze meghatározó lenne az elöttem lévő zsetonok összege. :)
Alias "Feszes Srác" :)
Szeva feszes srác:D
Alias "Feszes Srác" :)