Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

vinczesz
Válasz spiderbond kommentjére
2009. márc. 4. 9:04

Én is egy ideje szemezek az akadémiás CG-vel de nem tudom hogy venné ki magát hogy vadidegenként becsöppenek egy csapatba ahol mindenki ismer mindenkit. Eddig nem volt bátorságom.
Mindemellett a játékom is elég fishy valamint a korom is meghaladja sztem az átlagot (38 év).
Mindezeket összeadva eccerűen eddig nem volt bátorságom csatlakozni, pedig jó társaságban nem bánnám ha elégetek 10-20eFt-ot egy estén.
Szóval még gyűjtöm a bátorságot :)

Ha nincs bátorságod eljönni, legalább a rászánt összeget elküldhetnéd a helyszínre valahogy!:) Dead moneynak jó lesz!;)

Egyébként lehet, hogy a korod meghaladja az átlagot, de volt már nálad idősebb résztvevő is. Illetve van egy, aki szokott lenni szinte minden alkalommal. De szerintem ez nem lényeg.

pelydzs
Válasz vinczesz kommentjére
2009. márc. 4. 9:34

Sziasztok!

Akkor a jövő hét csütörtökön már biztos, hogy lesz cg?

Csak mert néhány kommenttel ezelőtt még a keddet is pedzegették...

pelydzs

chubbyhun
Válasz pelydzs kommentjére
2009. márc. 4. 9:56

Sziasztok!

Akkor a jövő hét csütörtökön már biztos, hogy lesz cg?

Csak mert néhány kommenttel ezelőtt még a keddet is pedzegették...

pelydzs

Biztos, gyere, én sem harapok, vettek a fiúk egy szájkosarat :)

Ronin
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. márc. 4. 21:01

Rendben, köszi szépen.
Akkor jövő csütörtökön én is elmegyek.
Már nagyon ki akarom magam próbálni élőben is.
Majd addig még figyelem a fórumot, hátha lesz egyéb fejlemény.

üdv
Ronin

Runyon99
Válasz Ronin kommentjére
2009. márc. 5. 8:28

Sziasztok,

Milyen limiteken folyik majd a játék?
(magyarán: mennyi pénzt vigyek? :D)

V.Peti
Válasz Runyon99 kommentjére
2009. márc. 5. 8:29

írtuk már korábban. ált. 10/20 vagy 25/50 és várhatóan lesz holdem+omaha és csak holdemes asztal.

bojanika
Válasz spiderbond kommentjére
2009. márc. 8. 8:59

Én is egy ideje szemezek az akadémiás CG-vel de nem tudom hogy venné ki magát hogy vadidegenként becsöppenek egy csapatba ahol mindenki ismer mindenkit. Eddig nem volt bátorságom.
Mindemellett a játékom is elég fishy valamint a korom is meghaladja sztem az átlagot (38 év).
Mindezeket összeadva eccerűen eddig nem volt bátorságom csatlakozni, pedig jó társaságban nem bánnám ha elégetek 10-20eFt-ot egy estén.
Szóval még gyűjtöm a bátorságot :)

Nem kellenek a kifogások, tessék szépen jönni. :)

Én megyek, viszek egy kis bérkiegészítést a srácoknak. Olyan 20K-ra gondoltam, beszéljétek meg, kinek mennyi jár belőle. :)

buktar
Válasz bojanika kommentjére
2009. márc. 8. 9:50

Nem kellenek a kifogások, tessék szépen jönni. :)

Én megyek, viszek egy kis bérkiegészítést a srácoknak. Olyan 20K-ra gondoltam, beszéljétek meg, kinek mennyi jár belőle. :)

Sajnos nem tudok menni, priviben küldöm a számlaszámom. :D

Jó szórakozást!

Valhalla
Válasz buktar kommentjére
2009. márc. 8. 10:24

Nem akarom túlságosan megijeszteni bojanikát, de mennék én is :D viszont lenne egy plusz kérésem: ha esetleg addig valaki találkozna a Pokerakademia.com SHOP üzemeltetőjével, nem hozna egy azaz 1 csomag fekete hátlapos, nagy indexes COPAG kártyát? Természetesen helyben fizetném, estleg átbuknám HU-ban az árát:p

A shop szerinti kódja: KARTYA-TEXAS11FEK amúgy meg ez az:
http://zseton.pokerakademia.com/copag_texas_holdem_poker_kartya

///U.i: csak és kizárólag amennyiben esetleg éppen nem lenne fekete, tök mindegy milyen színű a hátlap is jó lenne//

titcar
Válasz Valhalla kommentjére
2009. márc. 8. 14:26

Nem akarom túlságosan megijeszteni bojanikát, de mennék én is :D viszont lenne egy plusz kérésem: ha esetleg addig valaki találkozna a Pokerakademia.com SHOP üzemeltetőjével, nem hozna egy azaz 1 csomag fekete hátlapos, nagy indexes COPAG kártyát? Természetesen helyben fizetném, estleg átbuknám HU-ban az árát:p

A shop szerinti kódja: KARTYA-TEXAS11FEK amúgy meg ez az:
http://zseton.pokerakademia.com/copag_texas_holdem_poker_kartya

///U.i: csak és kizárólag amennyiben esetleg éppen nem lenne fekete, tök mindegy milyen színű a hátlap is jó lenne//

privátüzenet to admin.
azér remélem keverni megtnaultál már :D

Élő ügyfélszolgálat