Én is egy ideje szemezek az akadémiás CG-vel de nem tudom hogy venné ki magát hogy vadidegenként becsöppenek egy csapatba ahol mindenki ismer mindenkit. Eddig nem volt bátorságom.
Mindemellett a játékom is elég fishy valamint a korom is meghaladja sztem az átlagot (38 év).
Mindezeket összeadva eccerűen eddig nem volt bátorságom csatlakozni, pedig jó társaságban nem bánnám ha elégetek 10-20eFt-ot egy estén.
Szóval még gyűjtöm a bátorságot :)
Sziasztok!
Akkor a jövő hét csütörtökön már biztos, hogy lesz cg?
Csak mert néhány kommenttel ezelőtt még a keddet is pedzegették...
pelydzs
Sziasztok!
Akkor a jövő hét csütörtökön már biztos, hogy lesz cg?
Csak mert néhány kommenttel ezelőtt még a keddet is pedzegették...
pelydzs
Rendben, köszi szépen.
Akkor jövő csütörtökön én is elmegyek.
Már nagyon ki akarom magam próbálni élőben is.
Majd addig még figyelem a fórumot, hátha lesz egyéb fejlemény.
üdv
Ronin
Sziasztok,
Milyen limiteken folyik majd a játék?
(magyarán: mennyi pénzt vigyek? :D)
írtuk már korábban. ált. 10/20 vagy 25/50 és várhatóan lesz holdem+omaha és csak holdemes asztal.
Én is egy ideje szemezek az akadémiás CG-vel de nem tudom hogy venné ki magát hogy vadidegenként becsöppenek egy csapatba ahol mindenki ismer mindenkit. Eddig nem volt bátorságom.
Mindemellett a játékom is elég fishy valamint a korom is meghaladja sztem az átlagot (38 év).
Mindezeket összeadva eccerűen eddig nem volt bátorságom csatlakozni, pedig jó társaságban nem bánnám ha elégetek 10-20eFt-ot egy estén.
Szóval még gyűjtöm a bátorságot :)
Nem kellenek a kifogások, tessék szépen jönni. :)
Én megyek, viszek egy kis bérkiegészítést a srácoknak. Olyan 20K-ra gondoltam, beszéljétek meg, kinek mennyi jár belőle. :)
Nem akarom túlságosan megijeszteni bojanikát, de mennék én is :D viszont lenne egy plusz kérésem: ha esetleg addig valaki találkozna a Pokerakademia.com SHOP üzemeltetőjével, nem hozna egy azaz 1 csomag fekete hátlapos, nagy indexes COPAG kártyát? Természetesen helyben fizetném, estleg átbuknám HU-ban az árát:p
A shop szerinti kódja: KARTYA-TEXAS11FEK amúgy meg ez az:
http://zseton.pokerakademia.com/copag_texas_holdem_poker_kartya
///U.i: csak és kizárólag amennyiben esetleg éppen nem lenne fekete, tök mindegy milyen színű a hátlap is jó lenne//
Nem akarom túlságosan megijeszteni bojanikát, de mennék én is :D viszont lenne egy plusz kérésem: ha esetleg addig valaki találkozna a Pokerakademia.com SHOP üzemeltetőjével, nem hozna egy azaz 1 csomag fekete hátlapos, nagy indexes COPAG kártyát? Természetesen helyben fizetném, estleg átbuknám HU-ban az árát:p
A shop szerinti kódja: KARTYA-TEXAS11FEK amúgy meg ez az:
http://zseton.pokerakademia.com/copag_texas_holdem_poker_kartya
///U.i: csak és kizárólag amennyiben esetleg éppen nem lenne fekete, tök mindegy milyen színű a hátlap is jó lenne//