Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Admin
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 8. 17:34

Nem akarom túlságosan megijeszteni bojanikát, de mennék én is :D viszont lenne egy plusz kérésem: ha esetleg addig valaki találkozna a Pokerakademia.com SHOP üzemeltetőjével, nem hozna egy azaz 1 csomag fekete hátlapos, nagy indexes COPAG kártyát? Természetesen helyben fizetném, estleg átbuknám HU-ban az árát:p

A shop szerinti kódja: KARTYA-TEXAS11FEK amúgy meg ez az:
http://zseton.pokerakademia.com/copag_texas_holdem_poker_kartya

///U.i: csak és kizárólag amennyiben esetleg éppen nem lenne fekete, tök mindegy milyen színű a hátlap is jó lenne//

Hozzuk a kártyát.

Bárki szeretné még valamit a shopból, az kérjük jelezze privát üzenetben az Adminnak.
privátüzenet to admin.
azér remélem keverni megtnaultál már :D

Küldtünk választ a privát üzenetre.

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. márc. 9. 10:47

Ugyan nem írtam, de ezúttal is a becsületkasszás verzióban megyünk a Zappába. Ez azt jelenti, hogy aki nem Zappacard SE tag és játszik, azt megkérjük majd, hogy a kihelyezett becsületkasszába 200 Ft-ot fizessen be. Ebből fedezik a Zappások a kártya/asztal/zseton amortizációt.

A múltkor sem volt belőle gond, de gondoltam, hogy előre szólok megint.

spiderbond
Válasz bojanika kommentjére
2009. márc. 11. 9:10

Nem kellenek a kifogások, tessék szépen jönni. :)

Én megyek, viszek egy kis bérkiegészítést a srácoknak. Olyan 20K-ra gondoltam, beszéljétek meg, kinek mennyi jár belőle. :)

Egyre elszántabb vagyok és valószínűleg lenézek, viszek egy kis dead money-t, csak tessék megdolgozni érte és nem 2 leosztás alatt elnyerni :). Pontosan hol van a Zappa?

Polacheck
Válasz spiderbond kommentjére
2009. márc. 11. 9:12

Egyre elszántabb vagyok és valószínűleg lenézek, viszek egy kis dead money-t, csak tessék megdolgozni érte és nem 2 leosztás alatt elnyerni :). Pontosan hol van a Zappa?

Caffe ZAPPA

ashnur
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 11. 9:15
Agitator
Válasz ashnur kommentjére
2009. márc. 11. 10:23

ashnur jössz végül?

Polacheck
Válasz Agitator kommentjére
2009. márc. 11. 10:43

Tehátakkormégegyszer:

Holnap fél6-tól Zappacafé (aki 5 körül jön az segít asztalokat összepakolni). G Holdem és mix, 10-20 alapon biztosan, de minden önszerveződő, szóval azt és olyan limiten játszotok amit szeretnétek.

Beugró 200HUF (zappacard tagoknak free) becsületkasszás alapon.

Agitator
2009. márc. 11. 12:37

Tervezünk drawot a holdemtől megcsömörlött játékosoknak :)

Polacheck
Válasz Agitator kommentjére
2009. márc. 11. 12:48

Tervezünk drawot a holdemtől megcsömörlött játékosoknak :)

Hely lesz rá, nyugodtan mehet, lehet, hogy egy-két órácskára még én is beülnék.

Pidzséj
2009. márc. 11. 13:58

Drawzni én is leülök, ha lesz jelentkező/nem lesz jó a hold'em.
Próbálok előbb odaérni, és segítek asztalt csinálni.
Viszont én igényt tartok 25-50es hold'emre is,ha leszünk elegen hozzá. Majd alakul.

Élő ügyfélszolgálat