Nos, a csapatversenyre a következőt beszéltük tegnap a cg-n: andree-val, castor11-el alkotunk egy csapatot, meg bevesszük sztárjátékosként Lev729-et :), mi így elég biztosra mondtuk az indulást. Szerintem összejöhet egy másik akadémiás csapat is, az alapján, hogy mennyien jelezték itt. Viszont a Boleroban azt mondták, jó, ha pár nappal előre bejelentjük a felállítást. Akit érdekel, és megszervezné a másik csapatot, annak elküldöm privátban a Bolerós csávó telefonszámát, ha kell.
Amúgy csapatnévre ötletek?
sztárjátékosként Lev729-et :)
Ugye akik jelentkeztek még:
Bajkeverő, oes, kisrapi és ceewyl
Ez ha jól számolom (és senkit nem hagytam ki), akkor pont 4, szóval kész is a másik csapat, ha mindenkinek megfelel, nem?
Csapatnévre most csak egy kis koppintás jut eszembe, egy korábbi cikkből:
"Play money prok" :)
Vagy lehetne komolyabb, csak simán valami Akadémiához köthető...?
Ez ha jól számolom (és senkit nem hagytam ki), akkor pont 4, szóval kész is a másik csapat, ha mindenkinek megfelel, nem?
Csapatnévre most csak egy kis koppintás jut eszembe, egy korábbi cikkből:
"Play money prok" :)
Vagy lehetne komolyabb, csak simán valami Akadémiához köthető...?
2 csapatunk van, úgyhogy már csak azt kellene eldönteni melyiké melyik legyen :)
Ja, juteszembe, ha már úgyis mentek az esti 3k freezre, akár le is foglalhatnátok a helyet keddre a csapatoknak...
Csapatnévre is jöhetnek ötletek, nekem az openfold tetszik:D
Fisskola West Side :D
Ha már van "openfold", akkor "overfold"-nak is kell lennie, nem? :D