Velünk sem jössz?
Van negyedik ember?
Elvileg van: Bajkeverő, gyakorlatilag nem tudom, hogy megerősítette-e.
Nem baj, majd elmegyünk valami egyéni versenyre helyette, ezt a csapatversenyt meg kihagyjuk...
Hogy szerepelt az egyetlen akadémiás csapat?
Középmezőny teteje. Én 3-ik lettem az asztalomnál. Volt nálam a chipek majdnem 50%-a is. De 3 handed a button lecallolt A7o-val, 15k:34k pot oddsal, úgy hogy volt egy SS. Sajnos a JQs-em még 9Tx flop után se tudta lejavulni. Tekintve a lebonyolítás módját, sztem jó resteal szitu volt, de én verseny fish vagyok, így nem tudom. Utána tologattam egy jódarabig, és egy 40:60-ban kiestem. Érdekességképpen: Az EPT 7-ik Tóth Zoltán is ott volt az asztalomnál.
Sajnos én mindössze a 6. helyet csíptem meg az asztalomnál. Így nem sikerült túl sok pontot termelni. Sajnálom...
Hát én nagyon elrontottam. Egy 10-es settet nagyon elbénáztam, aztán megfogyatkozva QQ val toltam be és AA fogadta. Lemákolt, úgyhogy szégyenszemre 10.-ként estem ki az asztalomtól.
Bocs Srácok!
Ugyan srácok. Nem hiszem, hogy szabadkoznotok kéne. Lementünk mókázni egy jót, és így sikerült. Legközelebb behúzzuk.
Én 2. lettem az asztalomnál, de akár nyerhettem is volna a heads-upban, mivel az utolsó leosztásban éreztem, hogy jobb párja van az ellennek, de ez már tulképp semmit sem változtatott a végeredményen, szóval minden mindegy alapján betoltam... Persze előtte elbuktam egy AJ vs QJ csatát, Tóth Zoli haverja behúzta a dámát, így a toronymagas CL helyett relative short lettem a 3handedre. Szóval ez van. Amógy végig óvatosan játszottam, inkább szituációkat, embereket megjátszva, mint lapokat (pl. 4-handednél dobtam AQ-t is - méghozzá jól), szinte alig volt olyan, hogy showdown-ig menjek. Szóval alakul a dolog, már alig várom a következő freeze-t.