Ha mindenki aki fenn fel van sorolva megerősíti szándékát, hogy jönne, akkor a reggelést és a többit vállalom.
Ervino, légyszi dobj egy privit a boleros srác telszámával...
Csapatnévre is jöhetnek ötletek, nekem az openfold tetszik:D
Ja, juteszembe, ha már úgyis mentek az esti 3k freezre, akár le is foglalhatnátok a helyet keddre a csapatoknak...
Bocs, de engem hívtak másik csapatba, és ha megyek, akkor inkább a haverjaimmal megyek.
Szégyen és gyalázat:D
Akkor ha nincs más jelentkező, ja meg persze ha bajkeverő és oes se jelentkezik, akkor asszem marad 1 akadémiás csapat....
Szomorúan konstatáltam Ceewyl dezertálását. :p
Ha bajkeverő jelentkezik, és még sikerül +1 embert szereznünk, akkor mehet...
Na, emberek!
Még valaki jelentkezzen a versenyre, mert én már beleéltem magam, hogy kedden 8 akadémiás lesz az FT-n :)
Na, emberek!
Még valaki jelentkezzen a versenyre, mert én már beleéltem magam, hogy kedden 8 akadémiás lesz az FT-n :)
FT nem valószínű, hogy lesz, mivel épp az imént foglaltam le a helyet a csapatunknak, és azt az infot kaptam, hogy SNG rendszerben lesz a lebonyolítás (ha meglesz a 40 résztvevő). Minden asztalon az első kap 10 pontot, a második 9-et, stb. A nyertes csapat természetesen az, aki a legtöbb pontot gyűjti. Bónuszpontok kaphatók a csapatkapitány kiejtéséért, illetve ha ő ejt ki valakit.
Így már érthető a pontozás.
Mi a haverokkal úgy döntöttünk, hogy nem megyünk csapatbajnokságra, inkább majd valami egyéni versenyre benézünk.