Az ilyen közvetítések miatt éri meg,tüdőgyulladással itthon feküdni.
olyan kamerára gondoltam, ami a lapokat mutatja (gondolom hogy élőben nem mutatja, de későbbi műsorba beletennék, ha lenne, de nem látok az asztalon)
Kár, hogy a Pokerakadémia stábja nem tud egyszerre indulni és közvetíteni. Erre majd ki kéne találni valamit!
Srácok, bocs a 66-os parti miatt :) Tényleg nehéz és nagy call lett volna a 7788Q boardon, egy picit dekoncentrált lehettem! Ekkora baromságot pókerben már rég mondtam. :)
Amennyiben más hülyeséget mondanék, vagy mondanánk jelezzétek nyugodtan, tőlem mehet az aranyköpések közé is! :D
a parkolós emberke akire ti gondoltatok az az Állam Számvevőszék előtti kormányőr! és akármilyen hihetetlen de minden hivatalnak van fen tartott parkolohelyei! Szoval nem értem hogy ti mit háborogtok ezen?
Nem mondtál baromságot egyáltalán. Ugyan olyan call lett volna, mint a 1010 volt. Mi a különbség? (csak a 99)
Meg Rád is sokkal jobban figyelhetünk! Ugye, Zoleee? :)
ezért mondtam hogy nem élőben de ha megnézed: PokerStars.tv - Watching "EPT 4 - Dortmund, Final Table (Full Episode)" ez egy műsor ami később készült és adták le. erről a versenyről nem készül egy kisebb összefoglaló? mint pl a pesti EPT a Sport1-en volt egy összefoglalója. jó lenne...
többedszer van apcsó helyett apcsók :D
Nem mondtál baromságot egyáltalán. Ugyan olyan call lett volna, mint a 1010 volt. Mi a különbség? (csak a 99)