Póker Fórum Archívum > Élő póker > Unibet Open Budapest

belo
Válasz Norbesz82 kommentjére
2009. márc. 5. 18:11

Az ilyen közvetítések miatt éri meg,tüdőgyulladással itthon feküdni.

Hát igen. Influenzával megszervezni sem egyszerű.

nemethmark
Válasz dzsairosz kommentjére
2009. márc. 5. 18:13

olyan kamerára gondoltam, ami a lapokat mutatja (gondolom hogy élőben nem mutatja, de későbbi műsorba beletennék, ha lenne, de nem látok az asztalon)

belo
Válasz belo kommentjére
2009. márc. 5. 18:13

Kár, hogy a Pokerakadémia stábja nem tud egyszerre indulni és közvetíteni. Erre majd ki kéne találni valamit!

tibzen
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. márc. 5. 18:14

Srácok, bocs a 66-os parti miatt :) Tényleg nehéz és nagy call lett volna a 7788Q boardon, egy picit dekoncentrált lehettem! Ekkora baromságot pókerben már rég mondtam. :)

Amennyiben más hülyeséget mondanék, vagy mondanánk jelezzétek nyugodtan, tőlem mehet az aranyköpések közé is! :D

Nem mondtál baromságot egyáltalán. Ugyan olyan call lett volna, mint a 1010 volt. Mi a különbség? (csak a 99)

szoci1029
Válasz nemethmark kommentjére
2009. márc. 5. 18:15

a parkolós emberke akire ti gondoltatok az az Állam Számvevőszék előtti kormányőr! és akármilyen hihetetlen de minden hivatalnak van fen tartott parkolohelyei! Szoval nem értem hogy ti mit háborogtok ezen?

kanrich_
Válasz tibzen kommentjére
2009. márc. 5. 18:17

Nem mondtál baromságot egyáltalán. Ugyan olyan call lett volna, mint a 1010 volt. Mi a különbség? (csak a 99)

Csak azért írtam, mert - őszintén megvallom - ott a közvetítés nagy hevében tényleg nem jutott el az agyamig, hogy a 6-os pár nem játszik. Mondanom sem kell, nem szoktam ilyeneket benézni, de most megtörtént :)

belo
Válasz belo kommentjére
2009. márc. 5. 18:20

Meg Rád is sokkal jobban figyelhetünk! Ugye, Zoleee? :)

nemethmark
Válasz belo kommentjére
2009. márc. 5. 18:22

ezért mondtam hogy nem élőben de ha megnézed: PokerStars.tv - Watching "EPT 4 - Dortmund, Final Table (Full Episode)" ez egy műsor ami később készült és adták le. erről a versenyről nem készül egy kisebb összefoglaló? mint pl a pesti EPT a Sport1-en volt egy összefoglalója. jó lenne...

titcar
Válasz nemethmark kommentjére
2009. márc. 5. 18:24

többedszer van apcsó helyett apcsók :D

cartman
Válasz tibzen kommentjére
2009. márc. 5. 18:49

lol... Tibzen! nem gondolnám hogy neked kellene elmagyarázni... talán az hogy a 10-10-el a call veri az A és a K magast is, míg a 66-os call csupán a 7788Q boardot játsza!

Élő ügyfélszolgálat