Póker Fórum Archívum > Élő póker > Unibet Open Budapest

kanrich_
Válasz tibzen kommentjére
2009. márc. 5. 20:20

Az adott leosztásban én is nagyon kíváncsi voltam, hogy kinek milye van, az a baj a partival, hogy mégiscsak a nagyvak harcolt a bani ellen, így ugyebár a 7788Q board még veszélyesebb lehetett a bani szemében tekintettel arra, hogy a 78, 67, 89, vagy akár a hetest és nyolcast tartalmazó S1Gapperek is könnyen lehettek volna a BB-nél (bár azért elég tájt volt gapperekhez a srác talán).

Mindenesetre a bani jól érezte a partit szerencsére.

Tomkellner
2009. márc. 5. 20:32

Gyerünk BANI!!!

mukinyul
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 5. 20:34

az érdekelne engem, hogy említettétek a beszélgetést. a szabályok mennyiben korlátozzák ezt? angol + a helyszín nyelve? mennyire illik magyarul beszélni egy asztalnál ahol mondjuk ketten vagytok magyarok?

Én a madridi unibet openre jutottam ki tavaly, ott sem volt szabályozva ki milyen nyelven beszél.
Nagyon nem is érdekelt h a sok pedro miről társalog, de ott az osztók is spanyolul beszéltek, nem angolul.
Ez eléggé meglepett, nem erre számítottam. Mindig kérdeznem kellett, hogy mennyi is volt az az emelés..stb
Aztán meguntam és inkább kiestem hamar :D

_Roll_
Válasz mukinyul kommentjére
2009. márc. 5. 20:45

Én a madridi unibet openre jutottam ki tavaly, ott sem volt szabályozva ki milyen nyelven beszél.
Nagyon nem is érdekelt h a sok pedro miről társalog, de ott az osztók is spanyolul beszéltek, nem angolul.
Ez eléggé meglepett, nem erre számítottam. Mindig kérdeznem kellett, hogy mennyi is volt az az emelés..stb
Aztán meguntam és inkább kiestem hamar :D

ez érdekes. hogy szűrnék ki ha összejátszanának?? szerintem sehogy.

neten is van olyan h a csevegőbe csak angolul lehet írni. nem értem én ezt.

KicsiShane
Válasz mukinyul kommentjére
2009. márc. 5. 20:45

tegnap az asztalomnál se volt senkinek gondja azzal h a magyarok egymás között magyarul beszélnek, még akár partiban is, a svédek meg svédül (vagy milyen bükkfa nyelv volt az azt nemtudom:)
Az osztók meg sokszor elmondták angolul és magyarul is rögtön az emelés mértékét, kérés nélkül. Sztem ez így korrekt volt, bár én is azt hittem h minden angolul lesz.

Barta Zsolt
Válasz KicsiShane kommentjére
2009. márc. 5. 21:30

tegnap az asztalomnál se volt senkinek gondja azzal h a magyarok egymás között magyarul beszélnek, még akár partiban is, a svédek meg svédül (vagy milyen bükkfa nyelv volt az azt nemtudom:)
Az osztók meg sokszor elmondták angolul és magyarul is rögtön az emelés mértékét, kérés nélkül. Sztem ez így korrekt volt, bár én is azt hittem h minden angolul lesz.

Nem lehet csak angolul és az adott hely nyelvén beszélni, amit az osztó ért, elvileg itt magyarul és angolul.Nem reklamáltunk a svéd vagy finn miatt, mert nem a partik alatt beszéltek így, de elvileg tiltott.

Nem játszottunk túl sokat együtt KicsiShane és nem nagyon keveredtünk partiba, de tetszett a játékod volt egy két kifejezetten szép partid, határeset callokkal, nem hagytad magad a skandikkal szemben :)
Gl at the tables!

matusow88
Válasz tibzen kommentjére
2009. márc. 5. 22:13

Dzsomba, csak egy kérdés: neked hogy jutott eszedbe ilyen néven regelni? :D

Tomkellner
Válasz Tomkellner kommentjére
2009. márc. 5. 22:39

Hang jó,kép is:)

Pókó51
Válasz matusow88 kommentjére
2009. márc. 5. 22:40