Hajrá srácok!!!
Mi nem volt normális? Nem kurváztunk le senkit, szerintem a megfelelő keretek között maradtunk.
Felháborítóhogyegycsinosdekoratívnővelreklámozzákasitejukatnempedigvelemegyigazipokerprofivalpedighalátnákazemberekhogyénisazunibetenjátszombiztostódulnánakodacsőstöl.
SzégyeldmagadKrisztaszégyeldmagadMajkaszégyeldmagadUnibet!
Szerintem meg irigy vagy a Krisztára. A lányokban mindig is megvolt a versengés, meg az irigység.
"Ő jobban néz ki mint én hújajjj most mi lesz megyek és jól lejáratom, mit indul ő egy olyan versenyen amin én akarok......"
Nekem kb. ez jött le már ne haragudj. Bár ezek a megnyilvánulások és vetélkedések a nőknél szokványosak.
Felháborítóhogyegycsinosdekoratívnővelreklámozzákasitejukatnempedigvelemegyigazipokerprofivalpedighalátnákazemberekhogyénisazunibetenjátszombiztostódulnánakodacsőstöl.
SzégyeldmagadKrisztaszégyeldmagadMajkaszégyeldmagadUnibet!
Minden játékban lévő magyarnak sok szerencsét, akik pedig már búcsúzni kényszerültek, azoknak ajánlom az U Fleku nevu helyet, az egyik leghíresebb sörfőzde, ha időtök engedi feltétlen nézzetek el oda!
és simán a legjobb magyar női játékos lesz, meglátjátok ;)
nana,
egyszer nekem is lesz komoly barátnőm...
Irigy a harapós ló... Nincs vele semmi bajom emberileg, de vannak köztünk különbségek, legyen ennyi elég. Tudod egyáltalán milyen vagyok én, és milyen ő? Semmit nem tudsz egyikünkről sem, milyen alapon állítasz ilyet? Ez az egész már rohadtul nagy személyeskedés, és egyáltalán nem én kezdtem.
Amúgy pedig nagyon örülök, hogy egy hozzászólásból ez lett, csak gratulálni tudok mindenkinek, de főleg neked, felőlem azt gondolsz, amit akarsz.
Még egy magyar
Sziasztok! Van kint még magyar, nem csak ketten maradtak bent tegnap!
Az édesapám is játszott, és tovább is jutott, pénteken folytatj!!!!!
Remélem a pókerakadémiások Őt is megkeresik! Piroska