On: Ma And 217, Argentína, Zsombi és Succesboy négyesért lehet szorítani!
Hajrá srácok!
Kocka!
Vannak momentumok az írásodban, amiknek van realitásalapja, viszont nagy része szerintem csak sablon. Annak ellenére, hogy tanulok pszichológiát,(2 évet középiskolában,2 szemesztert egyetemen), az a véleményemm hogy minden ember más, és nem lehet őket bekategorizálni. Kategóriákat csak a limbikus rendszer alapján lehet felállítani, de ezek meg feltétlen reflexek.
On: Ma And 217, Argentína, Zsombi és Succesboy négyesért lehet szorítani!
Hajrá srácok!
Ja és had dícsérjem meg kocka21 írását. Akár egy bővebb esszét is írhatnál erről!
Kocka!
Vannak momentumok az írásodban, amiknek van realitásalapja, viszont nagy része szerintem csak sablon. Annak ellenére, hogy tanulok pszichológiát,(2 évet középiskolában,2 szemesztert egyetemen), az a véleményemm hogy minden ember más, és nem lehet őket bekategorizálni. Kategóriákat csak a limbikus rendszer alapján lehet felállítani, de ezek meg feltétlen reflexek.
Nem tudom mit írjak még, hogy ezt a témát most már mellőzzük. Lassan ott járok, hogy nyitok neki egy külön topikot és átmozgatom a hsz-eket oda. A
Topik címe lehetne: Sztárok a pókervilágban, neked mi a véleményed?
OK. Részemről OFF.
Hajrá Marci!!!!!
Hajrá Marci!!!!!
Srácok, elméletileg kellett induljon egy Benko Imre nevű magyar is. Róla lehet tudni valamit?
Egyébként meg köszi mindenkinek, aki drukkolt... :)
Srácok, elméletileg kellett induljon egy Benko Imre nevű magyar is. Róla lehet tudni valamit?
Egyébként meg köszi mindenkinek, aki drukkolt... :)