Magyarih
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. máj. 29. 0:30

Úr Isten, megtaláltam! Video közvetítés nincs?????

want2push
Válasz Magyarih kommentjére
2009. máj. 29. 0:33

Megadná valaki, hol lehet követni az eseményeket?

Ajánlom a World Series of Poker hivatalos honlapját!

Ez alapján Demján Sándor jelenleg a chipleader, de persze nem nagyok még a különbségek és a mezőny nagy része még versenyben.

Magyarih
Válasz want2push kommentjére
2009. máj. 29. 0:36

Köszönöm! Már megtaláltam, most azt szeretném megkérdezni video közvetítés nincs????

want2push
2009. máj. 29. 0:53

Köszönöm! Már megtaláltam, most azt szeretném megkérdezni video közvetítés nincs????

Erről a versenyszámról tudomásom szerint nincs internetes élő videó közvetítés.

Magyarih
Válasz want2push kommentjére
2009. máj. 29. 0:53

Köszönöm a választ!

Magyarih
2009. máj. 29. 0:59

Westend Sanyi 140k bukás!

Zoleee
2009. máj. 29. 6:51

Gone Hungary

Erick Lindgren raised to 8,000 from the cutoff, Steve Sung called on the button, Sandor Demjan called from the small blind and Ted Forrest came in with a reraise to 33,000 from the big blind. It chased away Lindgren and Sung, but Demjan made the call. The flop came down Image Image Image and Demjan instantly moved all in for his remaining 126,200. Forrest made the call and turned up Image Image , well ahead of Demjan's Image Image . The turn was the Image , the river was the Image and Demjan was eliminated, Forrest dragging the monster pot to increase his stack to 445,000.

Blatand
Válasz Zoleee kommentjére
2009. máj. 29. 7:08

hát igen ő az a tipikus milliárdos aki leül egyet zsugázni, a játék kedvéért, és akik miatt megtelnek a hs asztalok ha leülnek játszani:)

Polacheck
Válasz Blatand kommentjére
2009. máj. 29. 7:32

hát igen ő az a tipikus milliárdos aki leül egyet zsugázni, a játék kedvéért, és akik miatt megtelnek a hs asztalok ha leülnek játszani:)

Valamelyik pro nyilatkozta Monte Carloban, hogy az első két órában egy lapot dobottt preflop. :)

Blatand
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 29. 7:34

biztos ritmust váltott...

Élő ügyfélszolgálat