ivan41
Válasz Blatand kommentjére
2009. máj. 29. 12:28

Míg a magyar prok-nak egy ilyen karkötő egy szakmai elismerést és hatalmas presztízst jelentene és pontosan ezért teljesen hidegen hagyná őket, hogy most 8. vagy 2. helyen végeznének sőt talán még a 2. lenne sokkal rosszabb lelkileg, nyilván nekik sokat jelent az a több 100k vagy 1000k$ különbség 1-1 hely között az FT-n, de ezt teljesen kitörölnék a fejükből és maximálisan az 1. helyre koncentrálnának, mert onnantól nekik más eredmény nem jó.
Én elismerem a te igazad, hogy demjának nem számít a pénz csak a hely, de egy másik megközelítésből ez ugyanúgy érvényesül a mi proinknál is.

Ezt felejtettem ki az előbbi bejegyzésemből.
A pesztiízs! Na ez az egy motivációs tényező Sándor számára. Ez hajthatja Őt és a sikeres, gazdag üzletembereket. Nem a pénz.
Valóban, hogy elmesélhesse a barátainak, illetve önmaga számára megmutassa, hogy ebben is tudott sikeres lenni.

Más! Blatand barátom!
Kérlek ugorj már le a közeledben lévő lottózóba, és nézd már meg, hogy nem hagytam e ott a szemüvegem!

...motivációs kisfröccsöt mindenkinek!

cake
Válasz Romsy kommentjére
2009. máj. 29. 13:15

azok közül akiket nem ismerek neki szurkolok a legjobban,

hajrá Sándor!

kafa, csak sztem mindenki mást ismersz :D

cake
Válasz Zoleee kommentjére
2009. máj. 29. 13:18

Gone Hungary

Erick Lindgren raised to 8,000 from the cutoff, Steve Sung called on the button, Sandor Demjan called from the small blind and Ted Forrest came in with a reraise to 33,000 from the big blind. It chased away Lindgren and Sung, but Demjan made the call. The flop came down Image Image Image and Demjan instantly moved all in for his remaining 126,200. Forrest made the call and turned up Image Image , well ahead of Demjan's Image Image . The turn was the Image , the river was the Image and Demjan was eliminated, Forrest dragging the monster pot to increase his stack to 445,000.

Gyuri bácsi miatt? :mad:

Blatand
Válasz ivan41 kommentjére
2009. máj. 29. 14:03

Más! Blatand barátom!
Kérlek ugorj már le a közeledben lévő lottózóba, és nézd már meg, hogy nem hagytam e ott a szemüvegem!

Most ezt nem értem, hogy mire írtad. Ha ezzel azt akarod jelezni, hogy fejetős ez a téma akkor ok, én már kifejtettem a véleményem.

WaterMaker
Válasz Heyman kommentjére
2009. máj. 29. 15:04

Sziasztok!
Tudna valaki adni egy linket, ahol megnézhetem az első nap után kialakult zseton állást? Köszönöm.

World Series of Poker Presented by Jack Link's Beef Jerky - Official Tournament Coverage and Results -

Littlemage
Válasz WaterMaker kommentjére
2009. máj. 29. 17:09

Mr. Málészájénvagyokalegnagyobb is out :D :D

CanUPlsFold
Válasz Littlemage kommentjére
2009. máj. 29. 17:25

Nem tuggyátok Szilasi Viki hogy áll? Én neki szurkolok a legjobban

hajrá Viki!!!!

waki
Válasz CanUPlsFold kommentjére
2009. máj. 29. 17:34

Nem tuggyátok Szilasi Viki hogy áll? Én neki szurkolok a legjobban

hajrá Viki!!!!

Mr. Málészájénvagyokalegnagyobb is out :D :D

:confused:

Admin
Válasz SajtiEgon kommentjére
2009. máj. 29. 17:58

Szólok még egyszer, de most már duplán.

1. Demján:
"...and Demjan was eliminated, Forrest dragging the monster pot to increase his stack to 445,000."
Forrest itt tehát nem 445k-s potot vitt, hanem ennyire nőtt az összzsetonja.

2. Nem a 40k-s a legnagyobb buy-inű verseny, hanem a HORSE, ahova 50 lepedő a beugró.

Jogos mindkettő... Javítva....

Magyarih
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. máj. 29. 18:01

Jó reggelt kívánok reggel 09.00 óra van! TESSÉK SZÍVES LENNI BLOGOT IRNI!

Munk … Munka … (de nehezen megy) Munkaidő van, sporttársak! Fotó, írás, video!

Élő ügyfélszolgálat