Míg a magyar prok-nak egy ilyen karkötő egy szakmai elismerést és hatalmas presztízst jelentene és pontosan ezért teljesen hidegen hagyná őket, hogy most 8. vagy 2. helyen végeznének sőt talán még a 2. lenne sokkal rosszabb lelkileg, nyilván nekik sokat jelent az a több 100k vagy 1000k$ különbség 1-1 hely között az FT-n, de ezt teljesen kitörölnék a fejükből és maximálisan az 1. helyre koncentrálnának, mert onnantól nekik más eredmény nem jó.
Én elismerem a te igazad, hogy demjának nem számít a pénz csak a hely, de egy másik megközelítésből ez ugyanúgy érvényesül a mi proinknál is.
azok közül akiket nem ismerek neki szurkolok a legjobban,
hajrá Sándor!
Gone Hungary
Erick Lindgren raised to 8,000 from the cutoff, Steve Sung called on the button, Sandor Demjan called from the small blind and Ted Forrest came in with a reraise to 33,000 from the big blind. It chased away Lindgren and Sung, but Demjan made the call. The flop came down and Demjan instantly moved all in for his remaining 126,200. Forrest made the call and turned up , well ahead of Demjan's . The turn was the , the river was the and Demjan was eliminated, Forrest dragging the monster pot to increase his stack to 445,000.
Más! Blatand barátom!
Kérlek ugorj már le a közeledben lévő lottózóba, és nézd már meg, hogy nem hagytam e ott a szemüvegem!
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy linket, ahol megnézhetem az első nap után kialakult zseton állást? Köszönöm.
Mr. Málészájénvagyokalegnagyobb is out :D :D
Nem tuggyátok Szilasi Viki hogy áll? Én neki szurkolok a legjobban
hajrá Viki!!!!
Nem tuggyátok Szilasi Viki hogy áll? Én neki szurkolok a legjobban
hajrá Viki!!!!
Mr. Málészájénvagyokalegnagyobb is out :D :D
Szólok még egyszer, de most már duplán.
1. Demján:
"...and Demjan was eliminated, Forrest dragging the monster pot to increase his stack to 445,000."
Forrest itt tehát nem 445k-s potot vitt, hanem ennyire nőtt az összzsetonja.
2. Nem a 40k-s a legnagyobb buy-inű verseny, hanem a HORSE, ahova 50 lepedő a beugró.
Jó reggelt kívánok reggel 09.00 óra van! TESSÉK SZÍVES LENNI BLOGOT IRNI!
Munk … Munka … (de nehezen megy) Munkaidő van, sporttársak! Fotó, írás, video!