Powerotti
Válasz Blatand kommentjére
2009. máj. 29. 8:16

Demján Sándornak van egyébként valami jegyzett eredménye?
Annyit hallottam, hogy évek óta indul high roller versenyeken, de csak ennyit találtam:

Sandor Demjan: Hendon Mob Poker Database

Polacheck
Válasz Powerotti kommentjére
2009. máj. 29. 8:32

Demján Sándornak van egyébként valami jegyzett eredménye?

Több is: trigránit, polus center, westend :)

SajtiEgon
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 29. 9:05

Én úgy t'om, ő volt anno a Skála vezére...
Kieséséhez no comment. :( :(

A Demjános híren javítani kéne: nem a pot volt a 445k, hanem annyi lett ezután Forrestnek.

tazpoker
2009. máj. 29. 9:07

Szakmailag hogyan értékelitek ezt a megmozdulást? Milyen vakszinten voltak ekkor?

ZoliHUN
Válasz Polacheck kommentjére
2009. máj. 29. 9:07

Nagyon nagy!!!:D:D+1!!!!:D

ZoliHUN
Válasz SajtiEgon kommentjére
2009. máj. 29. 9:12

Amúgy ha jók az információim a WSOP-ra már több éve járnak(többen a környező ország milliárdosai közül), ilyenkor különgépet bérelnek és az egész úton megy a cash persze nem 1/2$ szinten:) amit írnak folyamatosan hogy ki mennyi millióval lóg a másiknak:)

want2push
Válasz tazpoker kommentjére
2009. máj. 29. 9:13

Szakmailag hogyan értékelitek ezt a megmozdulást? Milyen vakszinten voltak ekkor?

Preflop kétszer is dobtam volna a helyében. Talán egy preflop 3bet se őrültség, főleg nem az ő imidzsével, gondolom addig semiloose/passive volt.

SajtiEgon
Válasz want2push kommentjére
2009. máj. 29. 9:26

Bunji jumping, miután konstatáltuk, hogy a kötél gyanúsan foszladozik.

1blackknight
Válasz SajtiEgon kommentjére
2009. máj. 29. 9:49

JAvítsatok ki,de ez tipikus fish-move volt.Mire gondolt mivel 3betelnek?Pozíción kívül ilyen lapokkal játszani.....hát nem tudom.Ha ennyi lóvéja van,miért nem vesz pár leckét profiktól???Gyakorlatilag kiröhögik a high stakes asztaloknál,dörzsölik a kezüket,ha ő is játszik.
Inkább adta volna ezt a buy-int az akadémiának,és itt megtanítanák az alapokra legalább :D

Matt Coburn
2009. máj. 29. 10:22

Sznobériának érzem, hogy elslattyog az ő játéktudásával játszani a világ legjobbjaival, ráadásul ilyen magas alapon.

Ráadásul kiviszi a tőkét az országból. :-DD

Élő ügyfélszolgálat