SajtiEgon
Válasz Magyarih kommentjére
2009. máj. 29. 18:46
Egyébként a magyar származású Balint (Andrew) Barta még versenyben van. (WPT FT-k pl. s ha jól tudom hazajött tavaly EPT-re is.)
Szóval szerintem nyugodtan doboghat őérte (is) a szívünk. :)
Charliegore8
Válasz SajtiEgon kommentjére
2009. máj. 29. 23:05
Na most már szurkolhatunk Ricsinek meg Pepének is!
Gyerünk srácok!
ouchi
Válasz Charliegore8 kommentjére
2009. máj. 30. 0:07
Magyarih
Válasz ouchi kommentjére
2009. máj. 30. 2:41
Nincs semmi hír?
Ebből fegyelmi lesz!
Mitől élő közvetítés az élő közvetítés?
poofee
2009. máj. 30. 3:01
Kik indultak pontosan a mai versenyen? Tóth Ricsit és Iteot tudom, rajtuk kívül?
Zoleee
2009. máj. 30. 3:37
Nincs semmi hír?
Ebből fegyelmi lesz!
Mitől élő közvetítés az élő közvetítés?
Hadd tisztázzak valamit. Élő közvetítés nincs (csak ezalatt fut, mert technikailag így megoldható) Ez egy WSOP blog. Akit érdekel, hogy miért nem és elég türelmes olvassa végig a
wsop hivatalos media guidlines-át. Aki nem tud angolul, annak legyen annyi elég, hogy a közvetítési jogok kemény pénzért elkeltek, és a külső médiának szinte semmit sem szabad. Amit szabad: videó interjú játékosokkal. Ez lesz is....
Ez egy WSOP blog amibe megírunk minden velünk történtet és mindent amit megtudunk. Az EPT, az Unibet Open a Budapest Open közvetítését én koordináltam, pont ezért nem is játszhattam. Még a Bahamákon is a kiesésem után a szórakozás helyett végig Dénes fölött álltam, ahelyett hogy a többiekkel strandoltam volna...
Ezen a WSOP-én magam is játszani fogok, plusz nagyjából meg van kötve a kezünk és normálisan közvetíteni nem lehet. Ezért választottuk ezt a wsop blog koncepciót. Blogolunk, írunk amennyit csak bírunk, de ezen felül a mindennapi akadémiás munkákat is el kell végezni, illetve játszani is szeretnénk. A nap csak 24 órából áll, ennél többet sajnos nem tudunk nyújtani.
Amit ígérni tudok: El fogunk látogatni mindkét másik magyar csapathoz, erről videó is készülni fog. Én személy szerint a versenyeim után részletes bejegyzést fogok írni, szeretnénk szinte minden magyar játékossal videó interjút készíteni. Illetve talán néhány nemzetközi nagyágyúval is. Ez van tervbe véve. A szöveges, képes élő videóközvetítésre nincs lehetőség.
Üdv
-Zoleee-
Zoleee
Válasz Zoleee kommentjére
2009. máj. 31. 10:44
29 játékos van még hátra az 1.500$-os Omaha Hi-Lo versenyen, Ricsinél körülbelül 125.000 zseton. Ricsi asztalán ül Freddy Deeb, a címvédő Thang Luu és Eli Elezra is. Nice :)
Hajrá Ricsiiiiiiiiiii!
Neomorf
Válasz Zoleee kommentjére
2009. máj. 31. 11:06
pont most akartam kérdezni, hogy hogy is áll! Örülök, hogy visszajött!
HAJRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Ha vmi történik légyszi írj Zoleee