Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Zsipali
Válasz Neomorf kommentjére
2009. máj. 31. 11:37

Ha jól látom Ricsi 11/26 160K-val! Ahhoz képest, hogy tegnap elég ss volt, áadásul tiltre is tette magát!!!! Go-go-go

Neomorf
Válasz Zsipali kommentjére
2009. máj. 31. 12:07

6/19
292k-val :D:D:D
FT-re vele!!!

mcmcmc
Válasz Zsipali kommentjére
2009. máj. 31. 12:08

292k!!!

Magyarih
Válasz Neomorf kommentjére
2009. máj. 31. 12:33

"Vége a második napnak!

19-en jutottak tovább a harmadik napra. Ricsi 292.000 zsetonnal a 6.helyen áll. Az átlag 217k."

Fantasztikus eddig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magyarih
Válasz Magyarih kommentjére
2009. máj. 31. 12:35
Santon23
Válasz Charliegore8 kommentjére
2009. máj. 31. 13:34

Szerintem Zoleee elsőnek esett ki a versenyéről és ezért nem meri felírni az eredményét :D:D:D

Zoleee
Válasz Santon23 kommentjére
2009. máj. 31. 13:48

Szerintem Zoleee elsőnek esett ki a versenyéről és ezért nem meri felírni az eredményét :D:D:D

Valószínű....

Ha otthon lennél az oldalon, akkor követted volna twitteren, fél óránként írtam mi a helyzet. Plusz miután hazaértem írtam egy részletes blogbejegyzést.

djeleven
Válasz Blatand kommentjére
2009. máj. 31. 17:55

Értem amit mondasz, csak a demján féle megközelítés és a mi propókeresink között a megközelítés teljesen más, míg demján ha esetleg valami nagyon nagy mázlival behúzná az egyik versenyt, számára azon kívül semmit nem jelentene, hogy a haveroknak elhencegne vele, és persze neki a fődíj az aprópénz és nyilván ha véletlenül ft-re jutna nem azt számolgatná, hogy hány játékost tudna kiülni mondjuk ss-ként
Míg a magyar prok-nak egy ilyen karkötő egy szakmai elismerést és hatalmas presztízst jelentene és pontosan ezért teljesen hidegen hagyná őket, hogy most 8. vagy 2. helyen végeznének sőt talán még a 2. lenne sokkal rosszabb lelkileg, nyilván nekik sokat jelent az a több 100k vagy 1000k$ különbség 1-1 hely között az FT-n, de ezt teljesen kitörölnék a fejükből és maximálisan az 1. helyre koncentrálnának, mert onnantól nekik más eredmény nem jó.
Én elismerem a te igazad, hogy demjának nem számít a pénz csak a hely, de egy másik megközelítésből ez ugyanúgy érvényesül a mi proinknál is.

:-)
Már hogy a fenébe ne számítana Demjánnak a nyeremény.
A gazdasági válság az Ő építőipari vállalkozását is kikezdte keményen.
Így aztán grindel is rendesen, csak nem low hanem high stakes szintet választott erre.
:D

rocqoel
Válasz djeleven kommentjére
2009. jún. 1. 15:21

Sehol nem látom kiirva, ezért jobb hiján ide beirom h breeth 43600zal továbbjutott az 1k-s NLHE event második napjára. Hajrá!

poofee
Válasz rocqoel kommentjére
2009. jún. 1. 15:54

Very nice! gg

Élő ügyfélszolgálat