Ha jól látom Ricsi 11/26 160K-val! Ahhoz képest, hogy tegnap elég ss volt, áadásul tiltre is tette magát!!!! Go-go-go
6/19
292k-val :D:D:D
FT-re vele!!!
292k!!!
"Vége a második napnak!
19-en jutottak tovább a harmadik napra. Ricsi 292.000 zsetonnal a 6.helyen áll. Az átlag 217k."
Fantasztikus eddig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem Zoleee elsőnek esett ki a versenyéről és ezért nem meri felírni az eredményét :D:D:D
Szerintem Zoleee elsőnek esett ki a versenyéről és ezért nem meri felírni az eredményét :D:D:D
Értem amit mondasz, csak a demján féle megközelítés és a mi propókeresink között a megközelítés teljesen más, míg demján ha esetleg valami nagyon nagy mázlival behúzná az egyik versenyt, számára azon kívül semmit nem jelentene, hogy a haveroknak elhencegne vele, és persze neki a fődíj az aprópénz és nyilván ha véletlenül ft-re jutna nem azt számolgatná, hogy hány játékost tudna kiülni mondjuk ss-ként
Míg a magyar prok-nak egy ilyen karkötő egy szakmai elismerést és hatalmas presztízst jelentene és pontosan ezért teljesen hidegen hagyná őket, hogy most 8. vagy 2. helyen végeznének sőt talán még a 2. lenne sokkal rosszabb lelkileg, nyilván nekik sokat jelent az a több 100k vagy 1000k$ különbség 1-1 hely között az FT-n, de ezt teljesen kitörölnék a fejükből és maximálisan az 1. helyre koncentrálnának, mert onnantól nekik más eredmény nem jó.
Én elismerem a te igazad, hogy demjának nem számít a pénz csak a hely, de egy másik megközelítésből ez ugyanúgy érvényesül a mi proinknál is.
Sehol nem látom kiirva, ezért jobb hiján ide beirom h breeth 43600zal továbbjutott az 1k-s NLHE event második napjára. Hajrá!
Very nice! gg