Alapvető pénzmozgatási ismeretek pókereseknek I. – Bankkártyák
Nagyon jó összefoglalás. várjuk a folytatást.
Az én HVB-s (most már Unicredit) Visa kártyám teljesen jó pókertermi be és kifizetésre egyaránt.
Az én HVB-s (most már Unicredit) Visa kártyám teljesen jó pókertermi be és kifizetésre egyaránt.
Tényleg jó kis írás, annyit fűznék hozzá, hogy nekem sima Visa Electron kártyám van(nem dombornyomásos) és gond nélkül tudok vele befizetni és kikérni is. Szóval ez a része talán pontatlan a cikknek.
Nem nagyon értem, hogy sima electron kártyáról hogyan tudsz netes trx-okat intézni, mert azok a kártyák ezt elvileg nem tudják. Biztosan teljesen hagyományos elektron kártyád van? Nem vmi hibrid (elektron de amúgy a neten használható) feljesztés?
Tenyleg jo a cikk! grat
Nekem CIB es Internet kártyám van ami ingyenes, csak egy lakossági számlára van hozzá szükség. Remekül lehet vele befizetni. Kifizetést még nem próbáltam (moneybrookerst használok rá). Viszont előnye, hogy a moneybrookers-nek is nálunk van a számlája, így az utalás házon belül marad
Tenyleg jo a cikk! grat
Nekem CIB es Internet kártyám van ami ingyenes, csak egy lakossági számlára van hozzá szükség. Remekül lehet vele befizetni. Kifizetést még nem próbáltam (moneybrookerst használok rá). Viszont előnye, hogy a moneybrookers-nek is nálunk van a számlája, így az utalás házon belül marad
Általában 1 napon belul megvan
(Az internet kártya amúgy MASTERCARD os)
Külföldi bankba withdrawal
Sziasztok!
Azt szeretném kideríteni, hogy lehetséges-e az alábbi konstrukció:
Magyarországon pókerezem "hazai" IP címről
Hazai pénzintézettől fizettem be a pókersite-ra
A keresett pénzt szeretném kivenni úgy, hogy nyitok egy Netelleres v. Moneybookers-es számlát és oda venném ki a pénzt, majd azt mondjuk egy másik országban nyitott bankszámlára utalnám...?
Köszi a segítséget és véleményeket előre is...