A férfiak résztvételének engedélyezése a női pókerversenyeken...
de tenyleg miert is kell kulon noi verseny legyen?
es akkor egyenrangusagert sirnak. a poker nem erosport
Szvsz a nők és a férfiak sem akarnak mindenben egyenjogúságot. Pl. a nők továbbra is szeretnék, ha előre engednék őket az ajtóban, vagy nem hiszem, hogy a férfiak ugyanolyan alkalmasak lennének "óvónéninek", mint a gyengébbik nem. A pókerben is lehet a nőknek külön verseny, ha akarnak.
miért ne lehetne? egy verseny a sok közül, nem kell ezt túlreagálni
szerk: mármint miért ne lehetne csak nőknek egy verseny
ok en mindezt ertem, csak ez olyan mintha noknek rendeznenek kulon sakkbajnoskagot. nem tunik furanak?
ok en mindezt ertem, csak ez olyan mintha noknek rendeznenek kulon sakkbajnoskagot. nem tunik furanak?
Kicsit idetartozik, de nekem az jutott eszembe, h bulikban van olyan, h nőknek díjtalan a belépés, férfiaknak x Ft.
Miért? :D
Viszont ha már van ilyen, h csak Lady-knek póker akkor az kizárólag nekik szóljon.
Miért, neked furának tűnik?;)
Kicsit idetartozik, de nekem az jutott eszembe, h bulikban van olyan, h nőknek díjtalan a belépés, férfiaknak x Ft.
Miért? :D
ez teljesen érhető. minél több csaj van, annál több férfi lesz! ki megy olyan helyre ahol csak férfiak vannak? ;)
meg amúgyis, kifizeted a hölgy vendégek jegyét, csak nem gondolod, hogy tényleg ingyen mennek be :)