Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > A férfiak résztvételének engedélyezése a női pókerversenyeken...

TheStig
Válasz NitroHUN kommentjére
2010. jún. 17. 15:16

Ez nagyon nem igaz, ismerek szórakozóhely cégtulajt, aki mondta, hogy kb. 2-szer akkora a bevétel, ha úgy hirdeti, hogy fiúk-lányok 1000-1000, mintha lányok 0 fiúk 2000.

és ha belegondolsz baromi egyszerű. A szingli lányok azért mennek bulizni, hogy pasizzanak, ergó ha olcsóbb, több a pasi. A kapcsolatban lévő lányoknak meg tökmindegy, úgyis a fiú fizeti ki mindkét jegy árát, ha meg nem annyira burzsuj a srác akkor elmennek ingyenes helyre.

hmm. OK. :cool:

vinczesz
Válasz RTT314 kommentjére
2010. jún. 17. 16:11

igen mert ez olyan mintha intelligencia szerint meg volna a ket nem kulomboztetve.

Miért, a nőknek szerinted nincs külön sakkbajnokság?

titcar
Válasz vinczesz kommentjére
2010. jún. 17. 17:11

azé van külön nőknek, mert sokkal kisebb az arányuk és ezzel is próbálnak ezen javítani. mi lehet az arány a megtermelt rake játékosok száma vgay bármi szerint? kb. 90-10 szerintem. ha hírtelen a nők körében is ugyanannyian játszanának, majdnem duplázódna a mezőny... (ami nyílván nem lesz így, de az arányon javítani lehet azért)

sakkbna is inkább ilyen jelleggel vannak külön női versenyek + ranglista, bár ott azért kevesebb pénzről van szó ugye

tabaki
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 17. 17:17

Ha már itt tartunk akkor: Le a kaszinóalkalmazottak versenyével!Hogy van az hogy én nem nevezhetek csak azért mert nem a Rióban (vagy más kaszinóban) vagyok dealer?Ez diszkrimináció kérem!

RTT314
Válasz tabaki kommentjére
2010. jún. 17. 17:43

Ha már itt tartunk akkor: Le a kaszinóalkalmazottak versenyével!Hogy van az hogy én nem nevezhetek csak azért mert nem a Rióban (vagy más kaszinóban) vagyok dealer?Ez diszkrimináció kérem!

ebben is van valami. mentsegul esetleg a leigazolas nehezseget lehetne felhozni. nehez a vilag minden reszerol leellenorizni a rendezoknek hogy tenyleg dealer e az emberke vagy sem. firkantott papir meg nem volna jo

Lilike
Válasz RTT314 kommentjére
2010. jún. 17. 19:22

Elméletben és elviekben semmi értelme. Gyakorlatban mindenki olyan versenyt rendez amilyet akar, ez egy private tour hölgyeknek.

Ennél sokkal fontosabb dolgokat kellene szabályozni a jelenlegi póker sportéletben.

KillBill100
Válasz Lilike kommentjére
2010. jún. 17. 19:51

ez mi ez a hülyeseg?
ami elsöre beugrott,hogy ferrari indulhat a ladaknak megrendezett versenyen.
itt nem a férfi-nöi mezönyy minösitésére gondoltam!!

Lilike
Válasz KillBill100 kommentjére
2010. jún. 17. 20:24

ez mi ez a hülyeseg?
ami elsöre beugrott,hogy ferrari indulhat a ladaknak megrendezett versenyen.
itt nem a férfi-nöi mezönyy minösitésére gondoltam!!

fogalmazzunk úgy, hogy kombik a sedanok versenyén. :)
Köszi

tabaki
Válasz Lilike kommentjére
2010. jún. 17. 20:34

fogalmazzunk úgy, hogy kombik a sedanok verenyén. :)
Köszi

Hát ez! :D:D:D

want2push
Válasz tabaki kommentjére
2010. jún. 18. 0:50

A nőknek több mindent szabad, így lehet külön versenyük is.

Amúgy sakkban és bridzsben is van.

Élő ügyfélszolgálat