Ez nagyon nem igaz, ismerek szórakozóhely cégtulajt, aki mondta, hogy kb. 2-szer akkora a bevétel, ha úgy hirdeti, hogy fiúk-lányok 1000-1000, mintha lányok 0 fiúk 2000.
és ha belegondolsz baromi egyszerű. A szingli lányok azért mennek bulizni, hogy pasizzanak, ergó ha olcsóbb, több a pasi. A kapcsolatban lévő lányoknak meg tökmindegy, úgyis a fiú fizeti ki mindkét jegy árát, ha meg nem annyira burzsuj a srác akkor elmennek ingyenes helyre.
igen mert ez olyan mintha intelligencia szerint meg volna a ket nem kulomboztetve.
azé van külön nőknek, mert sokkal kisebb az arányuk és ezzel is próbálnak ezen javítani. mi lehet az arány a megtermelt rake játékosok száma vgay bármi szerint? kb. 90-10 szerintem. ha hírtelen a nők körében is ugyanannyian játszanának, majdnem duplázódna a mezőny... (ami nyílván nem lesz így, de az arányon javítani lehet azért)
sakkbna is inkább ilyen jelleggel vannak külön női versenyek + ranglista, bár ott azért kevesebb pénzről van szó ugye
Ha már itt tartunk akkor: Le a kaszinóalkalmazottak versenyével!Hogy van az hogy én nem nevezhetek csak azért mert nem a Rióban (vagy más kaszinóban) vagyok dealer?Ez diszkrimináció kérem!
Ha már itt tartunk akkor: Le a kaszinóalkalmazottak versenyével!Hogy van az hogy én nem nevezhetek csak azért mert nem a Rióban (vagy más kaszinóban) vagyok dealer?Ez diszkrimináció kérem!
Elméletben és elviekben semmi értelme. Gyakorlatban mindenki olyan versenyt rendez amilyet akar, ez egy private tour hölgyeknek.
Ennél sokkal fontosabb dolgokat kellene szabályozni a jelenlegi póker sportéletben.
ez mi ez a hülyeseg?
ami elsöre beugrott,hogy ferrari indulhat a ladaknak megrendezett versenyen.
itt nem a férfi-nöi mezönyy minösitésére gondoltam!!
ez mi ez a hülyeseg?
ami elsöre beugrott,hogy ferrari indulhat a ladaknak megrendezett versenyen.
itt nem a férfi-nöi mezönyy minösitésére gondoltam!!
fogalmazzunk úgy, hogy kombik a sedanok verenyén. :)
Köszi
A nőknek több mindent szabad, így lehet külön versenyük is.
Amúgy sakkban és bridzsben is van.