fogalmazzunk úgy, hogy kombik a sedanok versenyén. :)
Köszi
fogalmazzunk úgy, hogy kombik a sedanok versenyén. :)
Köszi
Szerintem jó ötlet, én sokkal szívesebben megnéznék egy női versenyt mint egy férfit, ha mindenki ismeretlen a mezőnyből.
Szerintem jó ötlet, én sokkal szívesebben megnéznék egy női versenyt mint egy férfit, ha mindenki ismeretlen a mezőnyből.
Gondolom a nők nem szívesen ülnek le olyan környezetben sok-sok órát játszani, ahol ha körülnéznek mindenhol izzadó/gusztustalan/büdös/tapló/kacsingató/megbámuló/topless elképzelő versenytársakat látnak az asztalnál (=férfiakat)... Szerintem nagyon sok nő ülne asztalhoz, ha általában lenne rajta kívül még néhány nőnemű (mondjuk 10-ből 3-4), de ez ugye kb lehetetlen jelenleg. Ezért van értelme a női versenynek, ahol véleményem szerint csak annyinak kell lennie a célnak, hogy a nők legyenek "túlreprezentálva", így nem nagy gond, ha pár férfi is elindul, amíg a többség nő (ki tudja, talán örülnek is pár jóképű arcnak).
A kaszinóalkalmazottak versenyének semmi értelmét nem látom:D
Szerintem sem kellene engedni a férfiakat a csak női asztalokhoz, hiszen ezért hívják őket női asztaloknak :) Ez egy kedves gesztus a hölgyek számára, hogy külön versenyeket rendeznek nekik. Akit pedig nem zavar, hogy férfiak lihegik körül őket, az úgyis beül valamelyik WSOP eventre és kész.