Nekem is ez az érzésem, és szerintem így is van. Lehet nem szeretni a stílusát, de akkor is klasszis játékos, és szerintem az eredményei alapján egyáltalán nincsen túlértékelve. Sosem szoktam ilyet mondani, mert megbántani nem akarok senkit, de vicc, hogy éppen azok próbálják itt kritizálni, akik P.H. legkissebb sikeréről eddig még kb. álmodni sem mertek. Negyedét csináljátok utána, és akkor majd lehet (joggal!) idiótázni.
Mindegyik játékos eredményeit kell nézni, magukat a tényeket. Ennyi.
Vagy azért, mert PH egy idióta.
[QUOTE=Holdenper;371157]És ha 32o-val egy 12/10/2-es játékos UTG 3betjére 4bet allin mész, akkor nem az a fontos, hogy AK van épp nála, és bemákolod a boardot, hanem, hogy nyertél, ergo jó játék volt...
Srsly????[/QUOTE
nem egy move ot , vagy egy handet - hanem egy többnapos tornàt vegyünk figyelembe
az hogy a hülye döntései után másokat ( játékos , osztó) szid az emberi gyengesége, de ha ezt levetközi akkor szerintem jól játszik!!
Ja és mindenki javult már le 32o al AKs t
ki által vannak túlértékelve? nagyrésze kb havi 200 handet játszik, abból lófaszt sem lehet megitélni, akinek meg ilyen tv-prók a kedvenc játékosai úgysem azért, mert olyan nagyokat játszanak, hanem mert jókat mondanak, vagy van valami közös érdeklődési körük, pl Matusow-val a kokainozás, vagy Negróval a csajozás, Nguyennel a hajápolás, stb-etc, yo.
Mindegyik játékos eredményeit kell nézni, magukat a tényeket. Ennyi.
Igazad van, tehát Jamie Gold megcáfolhatatlanul benne van minden idők top 10 játékosában, Tom Dwan pedig nincs.
Nem tudom, aki Hellmuthra szavaz az mit gondol... Fiatalabb korában a legjobbak között volt még most is top 10 tornajátékos. Max. stílusát nem lehet szeretni, de az nem tartozik egy játékos képességének megítéléséhez.
Mike nincs is túlértékelve. A médiában is keveset szerepel.
Király Linda is megmondta: Love is overrated, nameg mement_mori :D