Kár ezen vitázni, aki ért egy kicsit is a matekhoz, az észre veszi, hogy versenyről versenyre követ el óriási hibákat, -EVs döntéseket.
O'nealnak nem az volt a feladata, hogy triplákat dobáljon, de PH-nak az a feladata, hogy jó döntéseket hozzon.
Kár ezen vitázni, aki ért egy kicsit is a matekhoz, az észre veszi, hogy versenyről versenyre követ el óriási hibákat, -EVs döntéseket.
O'nealnak nem az volt a feladata, hogy triplákat dobáljon, de PH-nak az a feladata, hogy jó döntéseket hozzon.
Mmmm, azért nehogy már kitaláljuk, hogy nem is Clark Kent a Superman, hanem a Hellmuth...még ha jól readel akkor is törődnie kell a rangekkel, és azért a matek alapnak akkor is meg kell lennie, mivel nem lehet egyetlen lapot az ellenfél kezébe adni (lehet, de sok sikert hozzá, 100% -EVs ilyen readekben gondolkodni
Azért azt se felejtsük el, hogy nagyon sok játékos játszik ennyit (gyakorlatilag minden profi). De PH-nak egy csomó - nem missplay-e, hanem - alapvető gondolkodási hibája van (példák erre, amiket birs bemásolt, és még van jó néhány).
És mindezt úgy írom, hogy tényleg riszpekt az idei WSOP-n nyújtott teljesítményéért, és egy csomó mindenben nagyon jó, de olyan alap dolgokkal nem törődik, hogy az röhejes. Persze ez csak az én véleményem...és nem, nincs még egy karkötőm sem, sőt nem nyertem több100K$-t se még, meg alapból egy fish vagyok, szóval "nem lenne jogom kritizálni egy akkora pro-t mint PH", de nem is én kritizálom, hanem az alapvető játékelmélet, meg a matematika.
Mert ha valaki bebizonyítja, hogy 2bb-ből helyes bvb walkot adni, akkor wpggnh elismerésem (ok, van olyan helyzet amikor helyes lehet a fold, de nem MTT-n, max SnG-n, vagy satin, ha ül néhány 1bb-s earlyben mondjuk).
Vagy egy aggro ellenfél ellen becallolni a stackünk felét, aztán az any flop shove-jára dobni
egyértelmű, hogy Matusow