Az utolsó 12 hónapban (bónuszokat nem számítva) nyertél vagy vesztettél pókeren?
Elég durva, hogy az Akadémiások közül csak 65% a stabil nyerő 1 éves viszonylatban.
Elég durva, hogy az Akadémiások közül csak 65% a stabil nyerő 1 éves viszonylatban.
pindrokk +1... Sajnos én is a vesztőt kellett megjelöljem...:S Jövőre már mást fogok jelölni:D:D
kizárt dolog, hogy annyian legyenek nyerők, még a fele is túlzás a 65%nak szerintem.
A legtöbb bukó azt mondja, hogy 0-n vagy kis nyerőben van...
Én itt most arra értettem, hogy akik az Akadémiát rendszeresen olvassák, azok túlnyomó részt nem az átlag fish kategória.Ez ~1 éve volt kb igaz szerintem.
Én itt most arra értettem, hogy akik az Akadémiát rendszeresen olvassák, azok túlnyomó részt nem az átlag fish kategória. Bár most jut eszembe, hogy én csak CG-ben gondolkodtam. Az MTT játékosoknál simán lehet mínuszos év.
Akkor ezek szerint azzal, hogy az első évemben az induló BR-omat a nyolcszorosára növeltem egy szavam sem lehet.
Én itt most arra értettem, hogy akik az Akadémiát rendszeresen olvassák, azok túlnyomó részt nem az átlag fish kategória.
Ez ~1 éve volt kb igaz szerintem.