Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Meddig tartott a leghosszabb bukószériád?

erikkke
Válasz R1per2 kommentjére
2013. febr. 4. 19:06

Cg-ben én úgy értelmezem, hogy az előző hullám legmagasabb pontja óta hány hand telt el, hogy nem törted át azt újra. Nekem ez 50k körüli handszám volt pár alkalommal eddig.

nekem volt ilyenből 150 k is de sok asztalon szintet lépve lefől . de én BE nek hívom az ilyen időt nem bukó széria :D

R1per2
Válasz erikkke kommentjére
2013. febr. 4. 19:21

nekem volt ilyenből 150 k is de sok asztalon szintet lépve lefől . de én BE nek hívom az ilyen időt nem bukó széria :D

150k körüli lehetett nekem is talán nl200-on, csak ugye sok visszalépés miatt nehéz erre emlékezni, adatbázisom meg már nincs, csak új.
Gondolom ez a kérdés elsősorban azon is múlik, mennyire vered hosszú távon az adott limitet.

erikkke
Válasz R1per2 kommentjére
2013. febr. 5. 1:15

150k körüli lehetett nekem is talán nl200-on, csak ugye sok visszalépés miatt nehéz erre emlékezni, adatbázisom meg már nincs, csak új.
Gondolom ez a kérdés elsősorban azon is múlik, mennyire vered hosszú távon az adott limitet.

persze . de ez nekem ugy jött össze h 20 + asztaloztam mára már benőtt a fejem lágya inkább gondolkodom !:)

vadallat
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. febr. 5. 1:17

a 100k hand feletti bukók helyében elgondolkoznék hogy miért lenne nekik inkább +EV ha inkább elmennének dolgozni... bocs ha durva voltam, de ez a nagy helyzet. aki 100k hand feletti bukóban van, az már nemcsak peches... de azért gl, tanulással sokra lehet(ne) vinni. :D

jefffryys
Válasz vadallat kommentjére
2013. febr. 5. 2:52

Jó azoknak, akik meg tudják ezt a kérdést válaszolni. :-)

erikkke
Válasz vadallat kommentjére
2013. febr. 5. 5:49

a 100k hand feletti bukók helyében elgondolkoznék hogy miért lenne nekik inkább +EV ha inkább elmennének dolgozni... bocs ha durva voltam, de ez a nagy helyzet. aki 100k hand feletti bukóban van, az már nemcsak peches... de azért gl, tanulással sokra lehet(ne) vinni. :D

sztem meg siman van 150 es BE siman . ha limitek közt ingázol . sok asztalon .

danfiu
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. febr. 5. 7:28

Omahaban azert tudnek linkelni nagyon durva grafokat.

balu999
Válasz erikkke kommentjére
2013. febr. 5. 10:22

sztem meg siman van 150 es BE siman . ha limitek közt ingázol . sok asztalon .

simán, főleg ha nem NL10-en játszik az ember.

balu999
Válasz danfiu kommentjére
2013. febr. 5. 10:22

Omahaban azert tudnek linkelni nagyon durva grafokat.

Betolhatnál egy párat Dán, érdekesség képpen :)

bfkerek
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 5. 16:02

14 éve kb. csak 5lapos poker volt itthon :)

1Xvot egy nyerő session és egy nagy fogadást is megnyertem, ez a kettő fedezte a 14 év bukót

Élő ügyfélszolgálat