Cg-ben én úgy értelmezem, hogy az előző hullám legmagasabb pontja óta hány hand telt el, hogy nem törted át azt újra. Nekem ez 50k körüli handszám volt pár alkalommal eddig.
nekem volt ilyenből 150 k is de sok asztalon szintet lépve lefől . de én BE nek hívom az ilyen időt nem bukó széria :D
150k körüli lehetett nekem is talán nl200-on, csak ugye sok visszalépés miatt nehéz erre emlékezni, adatbázisom meg már nincs, csak új.
Gondolom ez a kérdés elsősorban azon is múlik, mennyire vered hosszú távon az adott limitet.
a 100k hand feletti bukók helyében elgondolkoznék hogy miért lenne nekik inkább +EV ha inkább elmennének dolgozni... bocs ha durva voltam, de ez a nagy helyzet. aki 100k hand feletti bukóban van, az már nemcsak peches... de azért gl, tanulással sokra lehet(ne) vinni. :D
Jó azoknak, akik meg tudják ezt a kérdést válaszolni. :-)
a 100k hand feletti bukók helyében elgondolkoznék hogy miért lenne nekik inkább +EV ha inkább elmennének dolgozni... bocs ha durva voltam, de ez a nagy helyzet. aki 100k hand feletti bukóban van, az már nemcsak peches... de azért gl, tanulással sokra lehet(ne) vinni. :D
Omahaban azert tudnek linkelni nagyon durva grafokat.
sztem meg siman van 150 es BE siman . ha limitek közt ingázol . sok asztalon .
Omahaban azert tudnek linkelni nagyon durva grafokat.
14 éve kb. csak 5lapos poker volt itthon :)