Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Meddig tartott a leghosszabb bukószériád?

vikike81
Válasz Brader kommentjére
2013. febr. 27. 11:43

23$abi 5k$ ev difi kevesebb mint 4k sng alatt...

fel nem tudom fogni, hogy hogyan lehet ilyen grafok után azt mondani, hogy hosszútávon kijön a tudás szerepe...
tök egyértelmű, hogy még a "legegyszerűbb" játéknál is a szórás dönt, nem is beszélve a több ezres MTTkről
ez ugye 4000 játék, 180 óra, még egy "prónak" is kb 2 hónap, és ugye ezek után 5-10k játék kell hogy "visszajöjjön" nullára..
egy amatőr már a tizedénél abbahagyja, egy félprofi kb itt hagyná abba, aki meg 7000 tökvesztő MTT után behúzza a szkórt, az meg mennybe megy ;-)
logikusan következhetne hogy a "hosszútávon nyerők" meg a szórás túloldalán vannak, esetleg..

thomyca
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. ápr. 16. 10:19

Nyilván a szórás szebbik oldalán is vannak néhányan, csak ők nem panaszkodnak. Meg olyan kérdés is ritkán van: kinek mekkora volt az eddigi legnagyobb nyerő szériája. Akinek az van, azt mondja: nyerő reg vagyok (nem azt, hogy nyerő szériám van éppen).

Amúgy én is folyamatosan vesztek, amióta pókerezem...
...csak az a szerencsém, hogy másoktól mindig visszanyerem :)

shiningKKingdom
Válasz thomyca kommentjére
2013. ápr. 16. 11:49

Mai napig tart, EV vonal feletti világot csak hírből ismerem sajnos :(

zorck
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2013. ápr. 16. 12:11

10 hónap-3500 MTT+SNG

dyabló73
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. ápr. 30. 12:56

nem tudom pontosan

lecso10
Válasz zorck kommentjére
2013. ápr. 30. 13:12

10 hónap-3500 MTT+SNG

Valamit nem jól csinálsz, változtatni kell, én is voltam így.

kacorkiraly
Válasz bfkerek kommentjére
2013. jún. 13. 14:26

Nekem idén volt egy olyan runom hogy kb 100 versenyen keresztül nem értem pénzbe zsinorban. CG pedig 30K hand ami kínszenvedés volt és sikerült nullázni a bevételen amit előtte 40K hand alatt kerestem, de ez még tavalyvolt és akkor kezdtem cg-val foglalkozni.

Élő ügyfélszolgálat