Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Meddig tartott a leghosszabb bukószériád?

vadallat
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. febr. 6. 10:42

értem én hogy lehet egy játék 100k handen keresztül BE-s de akkor ebből két dolog következik: vagy nem jó limitet/játéktípust választottunk, vagy előbb kellett volna észrevenni a hibákat.

az omahához nem szólok hozzá, mert ahhoz nem értek, de azért jöhetnek a grafok :D

vadallat
Válasz erikkke kommentjére
2013. febr. 6. 10:47

sztem meg siman van 150 es BE siman . ha limitek közt ingázol . sok asztalon .

így már vágom :) de mondjuk ha 10k leosztásonként ránézel a grafra előbb észreveszed ha baj van, nem? :cool:

kertitorp
Válasz vadallat kommentjére
2013. febr. 6. 11:14

a 100k hand feletti bukók helyében elgondolkoznék hogy miért lenne nekik inkább +EV ha inkább elmennének dolgozni... bocs ha durva voltam, de ez a nagy helyzet. aki 100k hand feletti bukóban van, az már nemcsak peches... de azért gl, tanulással sokra lehet(ne) vinni. :D

Amit mondasz az max csak cg-re vonatkozik, MTT és SNG-nál ekkora swing valóságos is lehet nyerő játékosnál is, sajnos.

vadallat
Válasz kertitorp kommentjére
2013. febr. 8. 16:40

Amit mondasz az max csak cg-re vonatkozik, MTT és SNG-nál ekkora swing valóságos is lehet nyerő játékosnál is, sajnos.

igazad van, csak cash game-re tudom mondani, nem játszom mtt-t, arra mondjon más valaki véleményt, nekem nem asztalom, heti egy két versenyt játszom brahiból, de nekem nem jön be annyira.

titcar
2013. febr. 8. 16:45

értem én hogy lehet egy játék 100k handen keresztül BE-s de akkor ebből két dolog következik: vagy nem jó limitet/játéktípust választottunk, vagy előbb kellett volna észrevenni a hibákat.

az omahához nem szólok hozzá, mert ahhoz nem értek, de azért jöhetnek a grafok :D

hátő :)

vadallat
Válasz titcar kommentjére
2013. febr. 8. 17:00

hátő :)

bővebben, tisztelt titcar úr? :D

L.T.
2013. febr. 8. 17:19

Vagy a PS-en tolod:D

koviii
2013. febr. 8. 17:43

MTT-n 12BI zsínórba, de annál szarabb volt amikor kb 400dolcsis hullámvölgyem volt kb...
1x meg CG-n tilten játszottam PL5D 5/10€-n és ha megadják a rereréz tilt allinom akkor -1200€ban zárok aznap. Szerencsére nem adták :) csak -100€ lett a vége.

csicso9
2013. febr. 8. 17:50

Már 3. hete tart! Elötte nyerő szézia volt ! addig meg buko évekig!!::)))

fkf131
Válasz koviii kommentjére
2013. febr. 8. 17:54

MTT-n 12BI zsínórba

12BI??? Komoly... és hogy viselted? :)

Élő ügyfélszolgálat