értem én hogy lehet egy játék 100k handen keresztül BE-s de akkor ebből két dolog következik: vagy nem jó limitet/játéktípust választottunk, vagy előbb kellett volna észrevenni a hibákat.
az omahához nem szólok hozzá, mert ahhoz nem értek, de azért jöhetnek a grafok :D
sztem meg siman van 150 es BE siman . ha limitek közt ingázol . sok asztalon .
a 100k hand feletti bukók helyében elgondolkoznék hogy miért lenne nekik inkább +EV ha inkább elmennének dolgozni... bocs ha durva voltam, de ez a nagy helyzet. aki 100k hand feletti bukóban van, az már nemcsak peches... de azért gl, tanulással sokra lehet(ne) vinni. :D
Amit mondasz az max csak cg-re vonatkozik, MTT és SNG-nál ekkora swing valóságos is lehet nyerő játékosnál is, sajnos.
értem én hogy lehet egy játék 100k handen keresztül BE-s de akkor ebből két dolog következik: vagy nem jó limitet/játéktípust választottunk, vagy előbb kellett volna észrevenni a hibákat.
az omahához nem szólok hozzá, mert ahhoz nem értek, de azért jöhetnek a grafok :D
hátő :)
MTT-n 12BI zsínórba, de annál szarabb volt amikor kb 400dolcsis hullámvölgyem volt kb...
1x meg CG-n tilten játszottam PL5D 5/10€-n és ha megadják a rereréz tilt allinom akkor -1200€ban zárok aznap. Szerencsére nem adták :) csak -100€ lett a vége.
Már 3. hete tart! Elötte nyerő szézia volt ! addig meg buko évekig!!::)))
MTT-n 12BI zsínórba