Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szerinted ki a legesélyesebb idén egy karkötőre?

gászler
Válasz OldRknight kommentjére
2011. máj. 31. 12:22

1. Luigi eldurrantotta az eddigi össznyereményét, csak azt nem tudom hogyan. Nem tudom ilyen nyomással mit fog csinálni kinnt.
2. Iteo utóbbi egy évben Ironmankodik, kb nem is foglalkozott a pokerrel.
3. Rico egyre inkább azzal foglalkozik hogy néz ki a kamera előtt mint a játékkal (hajbeültetés stb).
4. no komment

http://4.bp.blogspot.com/-ZZQzd3QGSRs/Ta1SBBvXREI/AAAAAAAABVM/Owsc9w8olsg/s1600/dude-wtf.jpg

SushiSam
2011. máj. 31. 12:26

1. Luigi eldurrantotta az eddigi össznyereményét, csak azt nem tudom hogyan. Nem tudom ilyen nyomással mit fog csinálni kinnt.
2. Iteo utóbbi egy évben Ironmankodik, kb nem is foglalkozott a pokerrel.
3. Rico egyre inkább azzal foglalkozik hogy néz ki a kamera előtt mint a játékkal (hajbeültetés stb).
4. no komment

örülök h ilyen jólértesült vagy..:-) kis szösszenetet azért reagálnék
luigi eldurrantott nyereményének ill. a mostani winningsbalance-nak szeretném a felét magaménak tudni, lehet nem lenne pénzügyi gondom a köv 10 évben..
iteo az "ironmankodása" mellett a nemholdem játékokban még most is kb két fejjel van az átlagmezőny felett, tudom ez szomorú neked, de ez van
Roci ügyben biztos igazad van
Birs ügyben is biztos igazad van

rockett
Válasz SushiSam kommentjére
2011. máj. 31. 12:30

Én Lendvai Tamásra tennék szavaztatot, mert neki most nagyon megy:) Zoleee meg azért fog behúzni valami mert neki meg nem annyira ment, most jön ki majd a hosszútáv egy karkötővel:)

wamcsi
Válasz rockett kommentjére
2011. máj. 31. 12:34

Támász Lendváj

Mr K
2011. máj. 31. 12:37

Bélabácsi nem megy vagy nem számít vagy nem szeretjük vagy miért nincs a listán?

gászler
Válasz Mr K kommentjére
2011. máj. 31. 12:39

Bélabácsi nem megy vagy nem számít vagy nem szeretjük vagy miért nincs a listán?

Családi problémák miatt kihagyja.Blogjába leirta.

QQ-Gigolo-7
2011. máj. 31. 12:40

Lendvai Tomi igen jó Hotrunon van, és természesen Bélabácsit favorizálom :)
Egyébként meg szerintem Ivey megint behúz valamit :)

rockett
Válasz Mr K kommentjére
2011. máj. 31. 12:41

össz-vissz egy oldalt kéne visszaolvasni az előre leírt válaszhoz:) hejj

birs320
2011. máj. 31. 12:51

össz-vissz egy oldalt kéne visszaolvasni az előre leírt válaszhoz:) hejj

Belabacsi.hu

ggabor1976
2011. máj. 31. 13:13

Nehéz egyetlen nevet mondani...
- Iteo tényleg keveset játszik mostanában, de ő sokkal jobban tudja nálam, mit jelent a formaidőzítés. A 2-7TD például még elég sokára van. Benne mindig benne van valami, legalább 20 versenyen reális eséllyel indulhat.
- nem tudom, rocqoel kimegy-e idén, ő razzban mindig esélyes
- Lendvai Tomi: őt igazán a lassabb struktúrájú NLHE versenyeken látom odaérni
- Ricsi: megérdemelné... kíváncsi vagyok, mennyit fejlődött más játékokban, néhányban egyáltalán nem esélytelen
- Luigi: nagyon szeretnék csak fele annyira fejben rendben lenni, mint ő... ahogy visszajött az elvert pénz után, kalapot neki. Simán odaérhet megint
- PLO: van néhány nem esélytelen koma itt is: Biri Balázs pl.
- a Birsek/noirduck/and/frtk/Breeth/stb. NLHE-csapatból valakinek csak kijön már a lépés!

Na jó, legyen egy név: noirduck

Élő ügyfélszolgálat