Ki mondta hogy értek hozzá?
Lendvainak nagyon megy élôben mostanában, a pár FT-je elônyt jelenthet majd kiélezett helyzetekben pár WSOP újonc ellen (legalábbis remélem). Iteo miatt sem aggódnék, hogy nem veszi komolyan a versenyt, szerintem az eight or bettert behúzza, vagy valamelyik mixedet (persze a TDL mellett :D).
Én mindenkinek drukkolok, de talán Lendvai Tomit tippelem, vagy valamelyik furcsa játékhoz értő játékost (Razz, Stud, Draw games).
Lendvai Tomi! Dzsi Dzsi Dzsi
Mi történ Luigi-nál? én nem vágom...
Mi történ Luigi-nál? én nem vágom...
Itt Old-nak az eredeti postját miért nem találom? :eek:
én Noirduckban érzem az erőt.
Lendvai Tamást látom esélyesnek.
Luigi. A pénzt nem elbaszta hanem lehúzták. A kettő nem ugyan az. Plusz a nagy része nem is az övé volt a nyereménynek hanem a Béláé+kitudja még kié. Az on line eredményeit figyelve az utóbbi időben képes lehet arra hogy megint nagyot alkosson. És szerintem ez így is lesz! GL Lugi!
Iteó. Az elmúlt 1 évben nem igazán pokizott. De ezekben a fura játékokban hatalmas nagy edge van az ellenfeleken. Az már nem is edge hanem olyasmi mint Béla on line. Iteo a fura játékok ufója. GL Iteo!
Ricsi. Ő szeret odaérni az elejére benne van a játékában erőteljesen az FT, FT közeli hely. De ott valami mindig történik. Hátha most végig tud menni egy versenyen! GL Ricsi!
Noirduck. Az ő pályafutását és eredményeit nem követem de valamelyik nagyágyú (pontosan márt nem emlékszek ki) írta a blogjában hogy mostanában jól alakulnak számára a dolgok. GL Noirduck!
Probirs. Sokat figyelem és ha stekje van szeret elkapkodni dolgokat. (lehet nincs igazam és csak benézem a dolgokat) Szerintem akkor lehet esélye nagy eredményre hogy ha steket épít és befeszül kicsit. Vagy ha SS ként lenne a végjátékban és amikor kell sikerülne dupláznia mindig. HU ban nem lenne ellenfele. GL Probirs!
Birs320. Ő ott tud lenni fejben. Ha sikerül utolsó 2 asztalra mennie bármi lehet. Ha nem kap collert vagy nem mákolják ki benne lehet a játékában egy nagy scoor. GL Birs 320!
Breeth. Nem nagyon figyelem a játékát. De azt észrevettem hogy Ő is szereti irányítani az asztalokat a végjátékban. Szerintem túl lightan tolja ami nem baj ha jól jön ki a lépés. GL Breet!
And217. Bármi lehet. Nagyszerű játékos ezt az utóbbi időben az on line eredményi is bizonyítják. GL And!
Kori. Ha jól emlékszek tavalyi ME en ő ment legtovább. WPT nyert + BPOt. De szerintem ez a WSOP nem róla fog szólni. GL Kori!
Lendvai Tominak elég jól megy a live poki. Erről nem is kell beszélni. GL LEndvai Tomi!
És a felsoroltakon kívül is GL minden magyar játékosnak! Nekem idén 2 ismerősöm megy ki , remélem nem üres kézzel térnek haza.
Az én favoritom Lendvai Tomi!