Póker Fórum Archívum > Főoldali szavazások > Szerinted ki a legesélyesebb idén egy karkötőre?

rocqoel
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 31. 23:18

Élőben nem megy neki sajnos.

Élőben nincs hosszútáv (vagy csak hosszú évek után van), szóval ez annyira nem jelent sokat.

burinho
Válasz Zsipali kommentjére
2011. jún. 1. 1:14

sidebet? :)

:)
kicsit furán érezném magam, hogy minden magyarnak azért szurkoljak, hogy essen ki, annak érdekében, hogy én jól járjak. Ne értsd félre, szurkolok, kívánom a legjobbakat, de most sajnos úgy érzem nem érünk oda...:(
Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha nem jönne be a tippem! :)

Mondjuk, ha már nevet kéne mondani, hogy kinek örülnék a legjobban, ha hozna haza egy karkötőt, az Fricirics lenne!! :D

redoubtable
Válasz burinho kommentjére
2011. jún. 1. 2:37

:)

Mondjuk, ha már nevet kéne mondani, hogy kinek örülnék a legjobban, ha hozna haza egy karkötőt, az Fricirics lenne!! :D

Hát Frici nem is értem hogy maradhatott ki. Ő egy 6 max karkötőt hoz! Ebbe biztos vagyok. GL FRICI! A high good! :D

burinho
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 1. 13:07

Hát Frici nem is értem hogy maradhatott ki. Ő egy 6 max karkötőt hoz! Ebbe biztos vagyok. GL FRICI! A high good! :D

+1
szívemből szóltál!! :D

Holdenper
Válasz burinho kommentjére
2011. jún. 1. 16:41

reirreT: Az ilyen spidey sense readek túl vannak értékelve a live playerek által. Ha figyelsz, jó a memóriád, akkor a history, tendenciák, betting pattern alapján néhány játékosnál teljesen jól szűkíthető a feltételezett range, riverre speciális helyzetekben akár 2-3 lapra is lehet tenni őket...és ezek pontosabbak, mint a tellek, mert azoknál ugyanúgy kell history
megérteni egy ellenfél gondolkodásmódját>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>tellek.
Persze adhat egy pluszt a különböző body tell, stb, de szerintem az inkább arra jó, hogy közeli EV-s spotoknál eldöntsd a 2 hasonlóan jó lépés közül melyiket érdemesebb meglépni.

rocqoel: Ja, hát akkor nem megy neki rosszul:D Csak nem emlékeztem, hogy túl sokat láttam volna a nevét az akadémiás heti nyereménylistában...de lehet csak elsiklottam felette:) De mondjuk Ő is nlhe-s, a nagy létszámú nlhe eventek meg elég cseresznyés gépek...bár ennyi jó holdem playából már illene valaminek esnie:)

Szóval doomswitch: off, live rng: godmode on, és hoooold magyarok!:D

FeketeS
Válasz Holdenper kommentjére
2011. jún. 4. 14:41

Én Breeth-re szavaztam, mert nagyon megy neki mostanában, és live is megérdemelne már valamit. Valaki nem tudja, hogy ő blogol, vagy tweetel-e valahol?
És ha nem, akkor hogy melyik eventeken akar indulni?
Rajta kívül még fricirics, és birs320 az, aki nagyon-nagyon megérdemelné

Boda04
Válasz FeketeS kommentjére
2011. jún. 4. 16:14

Breeth-re tettem énis a voksot.
Én úgy tudom hogy sajnos nem ír se blogot senem tweetel.

reirreT
Válasz Romsy kommentjére
2011. jún. 7. 19:24

obv az aki a legtöbb versenyen fog indulni

...a legnagyobb edgel a legkisebb fieldű tornákon
obv

ouchi
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 7. 20:09

Birs320, illetve Iteo Pepe

Sunday Million
Válasz Romsy kommentjére